Козятин вже готується до Дня незалежності. Чиновники обговорювали програму

Козятин вже готується до Дня незалежності. Чиновники обговорювали програму
  • 24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято — День Незалежності. Чиновники вже готуються
  • Вчора, 26 липня відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення свята

На Козятинщині заплановано провести низку районних заходів з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України та прийняти участь в обласних заходах. 

Що пишуть на сайті РДА
• 19 серпня планується проведення обласного свята «Народу вічний оберіг» на території музейного комплексу КЗ «Музей Хліба» в с. Білопілля в рамках якого відбудеться виставка робіт майстрів-умільців, які продовжують творити та відновлювати прадідівські ремесла, а представники територіальних громад Козятинщини демонструватимуть вироби із соломи, обрядові хліби. Відбудеться також виставка-конкурс пирогів, районний фестиваль пасічників, нагородження кращих працівників сільського господарства, які відзначилися на зборі зернових культур. Все це буде супроводжуватись святковим концертом.

• 23 серпня відбудеться покладання квітів до пам’ятника Михайла Грушевського, урочиста хода та церемонія підняття Державного Прапора України біля пам’ятника загиблим в АТО.
Також 23 серпня 2019 року делегація від Козятинського району візьме участь у обласному фестивалі народної творчості «Скарби Поділля» з нагоди відзначення 28-ї річниці незалежності України.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up