Козятин знає різні форми протесту: від повної тиші до наполегливої атаки

Козятин знає різні форми протесту: від повної тиші до наполегливої атаки

Корпорація та регіональне видання Ria Козятин завжди з громадою району.Ів печалі і радості.

Ми боролись за право на життя немовлят. .До людей престижного  віку. Відстоювали інтересиси однієї особи. До тисячних колективів. Ми йшли в місьця позбавлення волі. Домагались звільнення. Руйнували фейкові справи в судах проти волонтерів, содат ЗСУ. На власній шкурі знаєм що таке нона . Коли по тобі прицільний  танковий постріл.

 

Нещодавно пройшов протест від мужиків проти подорожання палива для транспорту. Він був організований, кількісний, якісний. Люди мети пока  не досягли, але не відмовились її досягти. Тим більше, є можливість у своїх повчитись.

А от протест жінок пенсіонерок — то зовсім інший підхід, що завершився повною перемогою протестувальниць. В результаті, ТОВ "Сігне-Центр" повністю переформатував маркетинг, зрозумівши свою соціальну відповідальність перед селянами. Покращилися умови оренди землі по факту на сто відсотків.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Катя

    Жоден район так не протистояв владі як Козятин. Поклон Владу Лісовому за мужність.Пасіонарність. По чесному це все його робота словом а люди ділом. Я за таких бандерівців і ОУН
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up