Козятинчанам розповіли правила безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів

Козятинчанам розповіли правила безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів
  • Фахівці ГУ ДСНС України у Вінницькій області провели профілактичну роботу з населенням у містах Вінниці, Немирів, Бар, Тульчин та Козятин, щодо дотримання правил безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Під час спілкування з містянами та селянами рятувальники наголосили, що у разі виявлення підозрілих предметів необхідно бути максимально уважними та одразу повідомити про небезпечну знахідку до Служби порятунку за номером «101». Знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають тільки спеціально підготовлені фахівці, які пройшли відповідну підготовку.

— Окрему увагу співробітники ДСНС акцентували на тому, що батьки повинні постійно розповідати своїм дітям, що таке вибухонебезпечні предмети та яку небезпеку вони несуть, адже дитяча цікавість може стати причиною трагедії. Тому кожна людина повинна дотримуватися чіткого алгоритму дій під час виявлення можливих вибухових пристроїв та обов’язково пам’ятати номери екстрених служб. — повідомляють на сторінці Головне управління ДСНС України у Вінницькій області

Відео дня

Під час проведення профілактичних заходів фахівці ДСНС вручили співрозмовникам листівки з правилами безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up