Козятинчани продовжують збирати кошти родині Монастирських

Козятинчани продовжують збирати кошти родині Монастирських
  • Марина Машкіна запустила на своїх сторінках у Facebook та Instagram благодійну лотерею.
  • Дівчина планує зібрати таким чином гроші для Мілани Монастирської, аби допомогти дівчинці подолати страшну хворобу — рак четвертої стадії.
  • Розповідаємо про деталі акції.

Юна козятинчанка Мілана Монастирська лікується у клініці в Туреччині. Дівчинка має важку форму раку — нейробластому. Це злоякісна пухлина, яка вражає нервову систему.

Зовсім нещодавно Мілані зробили операцію. Спершу все було добре, медичні спеціалісти навіть сказали, що пересадку кісткового мозку робити не доведеться. Проте після результатів аналізів лікарі повідомили страшну новину — пухлина пустила метастази в голову та легені. Тому батькам довелося знову відкривати збір коштів і просити небайдужих людей допомоги.

«Подальше лікування: восьмий курс хіміотерапії. Потім збір стовбурових клітин. Дев’ятий курс хіміотерапії, повторне MIBG-обстеження. І найстрашніше, те, чого ми боялися найбільше — пересадка кісткового мозку. Зараз нам готують нову проформу!!! Сума 40 тисяч доларів, плюс-мінус», — написала на своїй сторінці у Facebook мама дівчинки, Олеся Монастирська.

Відео дня

Аби зібрати кошти і бодай чимось допомогти батькам юної козятинчанки, Марина Машкіна учора розмістила на своїй сторінці у Facebook пост про благодійну лотерею. Дівчина планує розіграти сертифікат на одну середню піцу.

Правила розіграшу такі: є 10 квитків. Один коштує 30 гривень. Відповідно, є 10 номерів.

Щоб придбати квиток, потрібно скинути 30 гривень безпосередньо на картку Олесі Монастирської, мами Мілани. Номер картки — 4731 2191 1060 2624.

Опісля треба надіслати скріншот з проплатою Марині Машкіній і обрати собі номер. Тобто все, що вам необхідно для того, аби взяти участь у розіграші і допомогти — мати у гаманці 30 гривень і бути зареєстрованим у Facebook чи Instagram.

Сертифікат розіграють тоді, коли усі квитки будуть викуплені.

— На жаль, дуже важко з розіграшем! — каже Марина Машкіна. — Тільки одна людина поки що взяла участь, а я планую робити це на постійній основі! Цей розіграш триватиме доти, доки не викуплять усі квиточки. Всього їх 10! Вже залишилося 9.

Дівчина влаштувала благодійну лотерею, бо хоче допомогти родині Монастирських. Марина Машкіна долучається до збору коштів для маленької Мілани вже не вперше.

Місяць тому дівчина разом з командою однодумців організувала у місті благодійний концерт та лотерею. Тоді вдалося зібрати 14296 гривень і 5 доларів. Спільними зусиллями усіх небайдужих, хто допомагав Монастирським грошима, на той момент вдалося закрити збір коштів на операцію.

— Я знала, що я буду ще шукати якісь ідеї для збору коштів, — розповідає Марина Машкіна. — Спочатку в мене була зовсім інша ідея, але її трішки важко втілити у життя, тому вирішила спробувати інтернет-лотерею.

Підштовхнула Марину до цього дівчина, яка так само займається організацією збору коштів.

— Коли ми дізналися, що знову відкрито збір, ми з нею розмовляли, думали, що б це придумати знову, і дійшли до такого висновку, що зробимо інтернет-лотерею, — продовжує козятинчанка.

Потім Марина Машкіна звернулася за порадою до людей, які проводили подібні лотереї. Хотіла дізнатися їх досвід, аби не наробити помилок. А також навчитися правильно усе організовувати. Дівчина мала сертифікат на піцу, тому вирішила розпочати з його розіграшу.

— Маю мету далі робити такі лотереї в інтернеті, тому сподіваюся, що все пройде добре, і люди зрозуміють цю ідею та підтримають, — каже дівчина. — Просто трохи важко зібрати публіку для того, щоб проводити це наживо.

Якщо козятинчани активно долучатимуться до лотереї, Марина планує шукати спонсорів не лише на місцевому рівні, а й по Україні. Усе для того, аби збільшити кількість учасників і тим самим допомогти якомога швидше закрити збір для Мілани Монастирської.

— Сума просто космічна, але якщо ми разом будемо невеликими силами допомагати, це значно полегшить та пришвидшить збір коштів, — додає Марина Машкіна.

Деталі благодійної лотереї за посиланнями у Facebook та Instagram.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up