Козятинчани записали «Різдвяну Пісню» або «Український Jingle Bells»

Козятинчани записали «Різдвяну Пісню» або «Український Jingle Bells»
Завантажуй, слухай та співай наше, козятинське виконання Різдвяної Пісні
  • Власна пісня. Новий Рік та Різдво Христове не за горами. В повітрі вже витає аромат мандарин та хвої. На календарі 12 грудня, тож саме час подумати про гарний настрій на свята. І що як не музика може нам його забезпечити.
  • Тут козятинці, на чолі з автором пісні Сергієм Сиваківським, проявили креатив — вирішили відійти від загальних стандартів і записати свою, власну пісню. Таким чином популяризувати проект українських різдвяних свят.

В результаті творчої роботи вийшла двохвилинна святкова композиція. До пісні створили відкритку з QR-кодом. Аби всі бажаючі змогли перейти за посиланням, безкоштовно слухати та скачувати козятинську різдвяну мелодію. Також прослухати композицію можна за посиланням:

— Це бажання мати нашу, веселу Українську Різдвяно-Новорічну пісню, — каже Сергій Сиваківський. — Оскільки мені дещо  вдається писати вірші, а не музику, тож вирішив не ризикувати. Взяти за основу всесвітньо відому «Jingle Bells» і написати власний текст на досить відому вже мелодію. Вважаю це гарною ідеєю, американці ж співають наш  знаменитий «Щедрик».

За допомогою у записі Сергій звернувся до своїх земляків Марата Турчинського та Тетяни Фабіцької. Разом з юними співаками центру дитячо-юнацької творчості записали різдвяний козятинський аудіотрек. А саме з Аліною Врублевською, Маргаритою Грабовою, Вячеславом Гасюком, Вікторією Матюшенко, Матюшенко Катериною, Дарією Повар, Софією Повар, Катериною Сєргєєвою, Єгором Турчинським, Денисом Тупчієм та Уляною Чорномаз. Створили чудовий запис даної пісні.

Відео дня

— Ми хочемо, щоб Різдво та Новий рік звучали Українською. Ми підготували готові, безкоштовні посилання на скачування. Поділіться даною піснею, або текстом, підспівуйте нам. Це дуже весело! Щасливого  Вам Різдва!

 Текст пісні

«Різдвяна Пісня» або «Український Jingle Bells»

Знову Різдво, Знову Різдво радість настає,

У Різдвяну ніч казкову сніг м'який іде,

Це Різдво, це Різдво, час казкових мрій,

Для найкращих подарунків, радісних надій.

 

Я чую вдалині дзвіночки знов дзвенять,

І санки чарівні, поскрипують, спішать,

З дарунками мішок у санках тих лежить,

Це чарівний наш Миколай до малюків спішить.

 

Знову Різдво, Знову Різдво радість настає,

У Різдвяну ніч казкову сніг м'який іде,

Це Різдво, це Різдво, час казкових мрій,

Для найкращих подарунків, радісних надій.

 

Біленька борода, олені чарівні,

В червоному вбранні наснився він мені,

Приїде у Різдво, гукне нам -" О-го-го!"

Ми піснею веселою зустрінемо Його!

 

Знову Різдво, Знову Різдво радість настає,

У Різдвяну  ніч казкову сніг м'який іде,

Це Різдво, це Різдво, час казкових мрій,

Для найкращих подарунків подарунків, радісних надій.

 

Ялинка чарівна, цукерки і салют,

Веселий хоровод поводимо всі тут,

Підспівуємо вдвох і Миколай і я,

Отримає даруночк уся моя сім'я.

 

Знову Різдво, Знову Різдво радість настає,

У Різдвяну ніч  казкову сніг м'який іде,

Це Різдво, це Різдво, час казкових мрій,

Для найкращих подарунків, радісних надій.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up