Козятинчани змагались у міжнародному шаховому турнірі «Золота молодь». Які місця?

Козятинчани змагались у міжнародному шаховому турнірі «Золота молодь». Які місця?

Юні козятинчани – учасники шахового турніру «1st Vinnytsia International Golden Youth Cup».

Відбувся наймасштабніший шаховий турнір України «1st Vinnytsia International Golden Youth Cup» (Золота молодь).  У турнірі прийняли участь 650 учасників із України, Білорусі, Молдови, Ізраїлю, Польщі, Португалії тощо.

Від шахової школи ЦДЮТ міста Козятин взяли участь шестеро шахістів: Дмитро Томчак, Денис Омельчук – у віковій категорії до 14 років, Вадим Каленчук, Андрій Ліпський та Артем Безкостий – у віковій категорії до 10 років, Владислав Наровецький – у віковій категорії до 8 років. Тренером юнаків є кандидат у майстри спорту з шахів Олександр Іонов. 

Відео дня

— Гарантований призовий фонд для дитячих змагань в Україні сягнув висоти – понад 500 тисяч гривень! Передбачено було 210 призових місць для 5 категорій: до 14 років, до 12 років, до 10 років, до 8 років, до 6 років. Призери отримали не тільки вражаючі грошові суми з 1 по 10 місце у відповідних категоріях, але й приємні шахові сюрпризи: шахові годинники, книги, міксовані набори провідної компанії із виробництва шахового оснащення «Chess Evolution» для 11-30 місць — йдеться на сайті міської ради

Козятинці Дмитро Томчак в 9 турах набрав 4 очка і посів 77 місце, Денис Омельчук набрав 2,5 очка і посів 104 місце. 
В категорії до 12 років прийняли участь 178 учасників, в категорії до 10 років – 181 шахіст. Козятинці Вадим Каленчук набрав 2,5 очка і посів 160 місце, Артем Безкостий набрав 2,5 очка і посів 164 місце; Андрій Ліпський набрав 2,5 очок і посів 166 місце.
В категорії до 8 років прийняли участь 141 шахіст. Козятинець Ярослав Наровецький набрав 4,5 очка і посів 73 місце.

Читайте ще:

На Міжнародному турнірі ветеранів грав козятинець Павло Луцюк
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up