Козятинчанин дивом вижив в аварії. Потрібна допомога на лікування

Козятинчанин дивом вижив в аварії. Потрібна допомога на лікування
Родину Осьмірків спіткала біда. Анатолій потрапив у моторошну ДТП. Дружина Марина та рідні просять допомогти на лікування
  • Моторошна ДТП сталася в селі Козятин — водій «п’ятірки» збив електроопору. Удар повністю припав на водійське місце. У важкому стані 34-річного козятинчанина Анатолія Осьмірко доправили каретою швидкої до лікарні. Попереду багато операцій, МРТ, тривала реабілітація. На все це необхідно великі гроші. Тож рідні та знайомі просять допомогти.

Родину Осьмірко біда спіткала 19 грудня, на День Святого Миколая. Близько десятої години вечора козятинчанин Анатолій потрапив у ДТП. Чоловік не впорався з керуванням «ВАЗу 2105» та збив електроопору по вулиці Центральна (поблизу пожежної частини). На місці події працювала поліція, яка перекрила дорогу. Адже на проїжджій частині знаходились дроти. Були і працівники козятинських електромереж, які частково знеструмили лінію. Автівка, з боку водійського крісла, вщент розбита. З важкими травмами водія каретою швидкої допомоги доставили до лікарні.

 

Фото з соцмереж

Відео дня

— «ВАЗ 2105» під кермуванням козятинчанина з'їхав на узбіччя, врізався в огорожу, а потім в електроопору, — розповів начальник сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакало, що працював на місці ДТП. — Пасажирів в салоні не було. Якщо піти подивитися на місце водія, — там страшно, багато крові. Дай Боже, щоб він вижив. Наразі проводяться слідчо-оперативні дії. Триває експертиза.

Дружина Анатолія Марина переконана, що його врятував Бог. Каже, що чоловік займається ремонтами, робить церкви. Це і допомогло йому вцілити після такого страшного удару.

У спілкуванні з журналістами Марина розповіла, що козятинські медики зробили Анатолію операцію. Наразі він знаходиться в центральній районній лікарні, нетранспортабельний. Днями планують перевезти до Вінниці, адже попереду багато операцій, МРТ. В Анатолія розтрощена щелепа, зашита голова та щока, розбитий тазобедрений сустав. Потроху приходить у свідомість, чує її і кричить від болю. Йому постійно вводять заспокійливе та знеболююче, щоб він спав та набирався сили. Після операцій його чекає тривала реабілітація.

— Я не знаю, як так сталося. В нас ця машина зовсім недовго, — з трепетом в голосі розповідає Марина. — Він купив її для себе. Зовсім мало часу їздив. Того вечора був сильний туман. Поїхав до кума домовитися за риболовлю на наступний день, та не доїхав. Пам’ятаю, що вийшов надвір перекурити. Я ще просила нікуди не їхати. Та він заспокоїв, що скоро буде. А далі я телефонувала, та телефон вже був відключений.

Звістка про аварію облетіла все місто. Її почали активно обговорювати в соцмережах. Одні співчували родині і пропонували допомогу. Знайшлися і такі, що з фейкових сторінок почали писати бруд та страшні речі. Мовляв, це Анатолія покарано за його гріхи, що краще було, щоб він не вижив. Марина вкрай стурбована таким відношенням. Жінка в розпачі. Окрім того, що переживає за стан травмовано чоловіка, змушена читати такі негативні відгуки в їхніх бік.

— Пишуть всі, що був п'яний, — каже Марина крізь сльози. — Це мій чоловік, я його не вигороджую. Дуже люблю, це моя кровиночка. В нас надзвичайно гарні відносини, дай Бог кожному такі. Ми три роки в шлюбі, познайомилися на Новий рік. Він якщо навіть і випиває, то по великим святам, як усі. Він наш годувальник. Зрозумійте, в нас двоє маленьких синочків. Знімаємо квартиру. Я нікому вреда в житті не зробила. Люди таке пишуть з фейкових сторінок. Всі ми ходимо під Богом, у всіх є машини... 

Давайте допоможемо

Тож давайте будемо людьми, згуртуємось і допоможемо нашим краянам. Підтримка  родині Осмірко вкрай потрібна. На лікування Анатолія необхідно багато грошей. 

Реквізити для допомоги

ПриватБанк 4149 4993 4274 1772 Осьмірко Марина Олександрівна. Контактний телефон — 063-316-34-87

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тетяна

    З моменту страшенного, н1би вибух, удару, перебуваючи в шоц1 в1д побаченого, весь час молилася щоб був живий 1здоровий. Господи збережи д1тям батька, батькам  сина, дружин1 чолов1ка.
  • НЕЛЯ

    Как страшно.да,все ходим под Богом.скорейшего выздоровления.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up