Козятинчанин обікрав мешканця Вінниці. Чоловіка затримали

Козятинчанин обікрав мешканця Вінниці. Чоловіка затримали
  • На залізничному вокзалі у Вінниці велосипедист пограбував 24 – річного місцевого жителя. У потерпілого нападник відібрав мобільний телефон.
  • Крадієм виявився 22–річний мешканець Козятинського району.
  • Про це повідомляє  відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області.

До поліції звернувся житель обласного центру та повідомив про злочин. Він розповів, що його пограбував незнайомець. Нападник вирвав з його рук мобільний телефон Xiaomi та втік на велосипеді.

Працівники поліції на залізничних коліях виявили двоколісний транспортний засіб, який за описом потерпілого належав грабіжнику. Оперативники влаштували засідку та затримали нападника, який повернувся за транспортним засобом. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 22–річний мешканець Козятинського району.

Поліцейські з'ясували, що зловмисник також причетний до крадіжки велосипеда в Козятинському районі. Мобільний телефон потерпілого правопорушник встиг продати.

Відео дня

Наразі молодика перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території області.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо про стрілянину в училищі: з травматичної зброї поранили викладача

В кінці вересня у Козятині вбили 92-річну бабусю. Правоохоронці і досі шукають вбивцю. На розслідування кинули всі сили, відпрацьовують весь масив Козятина. Звертаються до небайдужих громадян — якщо комусь щось відомо з цього приводу — повідомляти на 102
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up