Козятинчанин Владислав Єгоров — перший по області зі стрибків в довжину

Козятинчанин Владислав Єгоров — перший по області зі стрибків в довжину

Стрибун-висотник з Козятина Владислав Єгоров, втретє став переможцем у Вінницькому обласному спортивному чемпіонаті

Вкотре козятинські спортсмени радують земляків своїми здобутками та призовими місцями. Так, Владислав Єгоров нещодавно на Вінницькому обласному чемпіонаті з першої спроби подолав висоту 193 см. Чим і виборов собі перемогу.

У минулому році Владислав був включений до складу збірної області і регулярно приностить очки команді.

Відео дня

Перша перемога йому дісталася на зимових змаганнях 2018 року, потім на літніх у Бердичеві. І ось уже осінній виступ приніс хлопцю третє  чемпіонство.

Владислава у 10-річному віці привів у спорт батько — колишній стрибун у висоту. Юнак не вирізнявся ні фізичними якостями, ні зростом, проте  батько не полишав надій, що син втілить не здійсненні спортивні мрії. Ніякі перешкоди (проблеми зі здоров’ям та неотоплена спортивна зала), не ставали на заваді. Систематично відвідував заняття і паралельно займався дома.

В планах стрибуна — виступ в юніорській категорії. Влад хоче виконати норматив кандидата в майстри спорту.

Побажаємо спортсмену удачі!

Марія ШЕВЧЕНКО

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up