Козятинчанин «взяв» найстаршу категорію на змаганнях із шахів

Козятинчанин «взяв» найстаршу категорію на змаганнях із шахів
Чемпіонат Вінницької області із шахів. Змагання відбувалися у школі № 2
  • Спорт. У перші вихідні червня в школі № 2 пройшов ветеранський турнір чемпіонату області із шахів 35+. Узяли в ньому участь 32 спортсмени. За міську команду виступали 9 шахістів, а за районну — 6 учасників

На змагання приїхали шахісти з Вінниці, Літина, Жмеринки, пмт. Попільня, Гнівані, Калинівки, Козятина та Козятинського району.

Проходило дійство в дев’ять турів за швейцарською системою: по 15 хвилин на кожну зіграну партію. При цій системі після першого туру зустрічаються суперники з однаковою кількістю набраних очок. Якщо кількість учасників турніру з однаковою кількістю очок не парна — спортсмену, який не грав у турі, зараховується перемога.

Призовий фонд учасників становив 5 тисяч гривень. Найвище призове місце визначали за кількістю набраних спортсменом балів.

Відео дня

Після проведених дев’яти турів найкращий результат показав шахіст із Вінниці, майстер спорту міжнародного класу Віктор Гудок. Срібним призером став жмеринчанин, кандидат у майстри спорту Анатолій Ходюк. Калинівчанин Олександр Штельмах став бронзовим призером турніру

Кращий результат серед козятинчан показав першорозрядник Ігор Хуторний. Він зайняв п’яте місце. Відстав від нього товариш по команді, кандидат у майстри спорту Олександр Іонов. Девяту сходинку посів Анатолій Добржанський.

Крім призів у загальному заліку були організаторами передбачені нагороди для кращих козятинчан

Перше місце посів першорозрядник Ілля Поліщук із села Сигнал. Друге місце в Дмитра Шкрябія з Махнівки. Третє місце в глухівчанина Миколи Лукомського. Четверте — Володимир Закорчевний із Козятина.

Наталія Бойко стала лауреатом п’ятого призу.

Були передбачені для всіх вікових категорій. Категорія 60+: Володимир Лопатюк, Вінниця. Категорія 70+: Микола Пасічник, Бродецьке. Категорія 80+: Микола Гречко, Козятин.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up