"Я живу як Берегиня щохвилини": козятинчанка Наталя Поліщук стала Місіс мамою-берегинею роду області

"Я живу як Берегиня щохвилини": козятинчанка Наталя Поліщук  стала Місіс мамою-берегинею роду області

Днями в готельно-розважальному комплексі “Казка” відбулась урочиста церемонія нагородження переможниць та учасниць щорічного конкурсу «Місіс Мама – 2021».

- Конкурс відбувся за підтримки депутатів Вінницької обласної ради Андрія Ковальова та Людмили Станіславенко, а також депутатки Вінницької міської ради Катерини Поджаренко - пише директор музею історіії міста Козятин Лілія Макаревич у ФБ

Козятинчанка Наталя Поліщук,, яка представляла в свій час у Музеї історії міста Козятина персональну колекцію ляльок - мотанок , талановита рукодільниця, філософиня, психолог, красуня, багатодітна, взірцева мама й кохана дружина  визнана цьогоріч МІСІС МАМОЮ БЕРЕГИНЕЮ РОДУ на обласному конкурсі.

Відео дня

Вітаємо нашу землячку з перемогою

Як пише сама Наталія, Берегиня Роду - це титул, яким її нагородили на конкурсі Місіс мама.

- Мої сини та подруги шуткували,, що нічого дивного і нового) Цей титул для мене був як остаточне офіційне підтвердження мого покликання. Я зрозуміла і прийняла його не так давно. Проживши багато років у шлюбі, народивши дітей, я не відразу зрозуміла, що бути Берегинею - то покликання кожної жінки, - пише Наталия Полищук. - Я Берегиня щодня, щохвилини. Мої ляльки допомагають мені у цьому і я приймаю себе такою як я є, як Славутниця, встигаю все як Десятиручка, оберігаю здоров'я своєї сім' ї, як Травниця, святкую і веселюся з родиною, як Пташка-радість, плекаю і ладую кожного, як лялечка Сім'я, у якої якраз в обіймах шестеро діток.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Светлана Лещук

    Вітаю!!!
  • Марія Лещук

    Просто- берегиня.
  • Марія Лещук

    Просто - розумника!
  • Ольга Захарчук

    Вітаю!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up