Козятинчанці Ользі Бальшанек потрібна допомога

Козятинчанці Ользі Бальшанек потрібна допомога
  • У дівчинки ангіовенозна мальформація головного мозку (гематома). Орієнтовна сума лікування та операції — 200 тисяч гривень

Родину Бальшанек з Козятина спіткало лихо. Їхній старшій донечці Ользі терміново потрібна допомога.

У суботу, 21 березня, ввечері дівчинці стало зле, раптово відчула головні болі. Рідні відразу кинулися до лікарів. Дитина була госпіталізована у Вінницьку обласну дитячу лікарню з діагнозом гематома головного мозку. Та обласні спеціалісти перенаправили її до столичних. Каретою швидкої допомоги її транспортували в Київський інститут нейрохірургії, де планується операція. Орієнтовна сума для лікування — 200 000 гривень

— Травми ніякої не було, не знаємо, де воно взялося, — розповів газеті батько Олі Олексій. —  Як зазвичай, сіли вечеряти, Оля була якась наче втомлена, лягла відпочити. Їсти не захотіла. Пішла до себе в кімнату. Дружина пішла до неї, а Олі погано. Сильно заболіла голова. У Вінниці за лікування не взялись. Швидка повезла на Київ. Через карантин виникли проблеми з госпіталізацією. Але нас прийняли. Зараз — передопераційна підготовка, ставлять крапельниці.

Відео дня

Ольга навчається в першій школі у шостому класі. Старанна та відповідальна учениця. Має меншого братика, якому 4 рочки. Батько працює будівельником, мама — в козятинській газконторі.

Родина Бальшанек звертається до усіх небайдужих допомогти зібрати необхідну суму для лікування донечки. Адже таких грошей в них не має. Сподіваються на вашу людяність та доброту.

Реквізити

ПриватБанк

4149439041806922

5168757377824414
Бальшанек Олексій

У соцмережах небайдужі містяни організувалися та почали збирати кошти на лікування.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Нина Лесик

    +±+++
  • Света Павлова

    +++++
  • Мила Троніцька

    ++++++++++++++
  • Ирина Полищук

    ++++?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up