Козятинчанці Тетяні Гриців, доньці загиблого учасника бойових дій, держава купила квартиру

Козятинчанці Тетяні Гриців, доньці загиблого учасника бойових дій, держава купила квартиру
  • Грошова компенсація 610,7 тис. грн дозволила придбати однокімнатну квартиру в селі Агрономічне для Тетяни Гриців.
  • Про це у ФБ написав голова Вінницької ОДА Сергій Борзов

— Сьогодні я знову бачив щасливі очі та впевненість у майбутньому – таким був погляд 23-річної Тетяни Гриців з Козятина. Звісно, ніякі гроші не компенсують дівчатами втрату батька. Володимир Іванович Гриців – учасник бойових дій, який перебував в зоні проведення антитерористичної операції в період з 5 березня по 4 квітня 2016 року. Він помер, захищаючи Батьківщину…
Дякуємо усім захисникам незалежності України! Пам’ятаймо тих, хто віддав своє життя за мир у нас над головою, та допомагаймо тим, хто втратив сина, батька, мати, дружину... — пише Сергій Борзов

За офіційною інформацією, загалом у 2020 році з державного бюджету для грошової компенсації Вінницькій області виділено 12,6 млн грн. Грошові компенсації отримали 12 сімей, з них 3 сім’ї загиблих учасників бойових дій та 9 сімей осіб з інвалідністю внаслідок війни І-ІІ групи .

Відео дня

— Тетяна Гриців перебувала на квартирному обліку з 2016 року. Однак, шлях до отримання житла був сповнений перепон і тривав майже 4 роки. Комісія з питань забезпечення житлом Козятинської міської ради ставила під сумнів правомірність призначення грошової компенсації доньці загиблого. Мати Тетяни – Олена Сідлецька – не полишаючи надії і віри у справедливість, у зв’язку з численними відмовами міської комісії у призначенні грошової компенсації, у 2019 році звернулася до голови облдержадміністрації та до Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації. на особистому прийомі, — йдеться в повідомленні.

З вересня 2019 року питання щодо забезпечення житлом доньки загиблого учасника бойових дій Тетяни Гриців перебувало на особистому контролі у Наталі Заболотної та профільного управління у справах ветеранів. Лише після участі представників Департаменту у засіданні міської комісії 24 жовтня 2019 року прийняли рішення щодо призначення їй грошової компенсації.

Наразі Тетяна Гриців в активному пошуку роботи, за фахом вона – художниця і дизайнерка.

Молодша сестра Тетяни – 18-річна Марія, також отримала право на грошову компенсацію, та перебуває в черзі на її отримання.

Нагадаємо:

Олена Гриців обурена, що влада обіцяла і не допомогла
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up