Козятинщину підтримає бізнесмен з Німеччини

Козятинщину підтримає бізнесмен з Німеччини
  • На днях до Козятинщини та Калинівщини завітав гість Німеччини — бізнесмен Даніїл Вендланд
  • Про це у ФБ повідомляє Ірина Колесник

В ході зустрічі затвердили низку домовленостей щодо подальшої співпраці з лікарнями, а також надання допомоги ГО «Об'єднання учасників бойових дій та патріотів України» для реабілітаціїного центру.

— За підтримки міжнародної спільноти — ми не самі, нам допомагають і нас стимулюють вдосконалюватися та іще краще використовувати ті можливості, які вже існують. — йдеться в пості.

Відео дня


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up