Козятинська громада долучилась до акції «16 днів проти насильства»

Козятинська громада долучилась до акції «16 днів проти насильства»

Щорічно наприкінці листопада проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Мета —привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, захисту прав жінок та будь-яких проявів дискримінації.

Козятинська громада активно долучається до акції. Про це пишуть на сайті міської ради.

Директор Козятинського місцевого Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Комар у вступному слові торкнувся перспективі ратифікації Україною Конвенції Ради Європи із запобігання насильству стосовно жінок та домашньому насильству та боротьбу з цими явищами, яку називають Стамбульською конвенцією проти насильства.

Відео дня

 — На засіданні були окреслені спільні плани та дії для взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі. У результаті зібрання його учасники дійшли єдиної думки, що важливу роль у попередженні насильства у сім’ях відіграє інформаційно-просвітницька та консультаційна робота. Тому ефективному вирішенню проблеми запобігання насильства, без сумніву, має стати злагоджена взаємодія всіх відповідних суб’єктів — йдеться в повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    а далі що знову насильство.....
  • Evgeniy Morrison

    Если человека незаконно отстраняют от работы,это "насильство"?

keyboard_arrow_up