Козятинська Рада ветеранів запрошує усіх на звіт міського голови

Козятинська Рада ветеранів запрошує усіх на звіт міського голови

Козятинська міська організація Ради Ветеранів України у четвер, 8 червня запросила на громадські слухання по звіту міської ради та міського голови очільницю Козятинської громади, заступників, членів ради.

  • Місце зустрічі — приміщення Ради Ветеранів. Початок о 10.00

Таке повідомлення-запрошення днями оприлюднила Козятинська Рада ветеранів з підписом її голови Федора Кропиви

Згодом козятинчани почали поширювати запрошення по соціальним мережам.

Відео дня

Так, Геннадій Ткачук написав: « ДОЧЕКАЛИСЯ. Міський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами. З початку каденції не прозвітували ЖОДНОГО разу .Оскільки звітування відбувається на відкритій зустрічі з громадянами, є цілком логічним, щоб час і місце проведення цієї зустрічі були завчасно оголошені. ТАКОГО ОГОЛОЩЕННЯ не було. Така інформація є публічною і не може бути обмеженою у доступі, виходячи з положень ч. 1 ст. 1 та ст. 5 Закону № 2939. Тобто, в тісному приміщенні, де розташована рада ветеранів Козятинщини чи зможуть отримати відповіді всі бажаючи, яких забула офіційно запросити некомпетентна влада ТГ. Думаю Ні».

А ось і інші реакції козятинчан

Читайте також:

«Ми вам покажемо, що треба, а ви зробіть те, що ви можете. Час не терпить, інакше — вила»

Щоб розпочати консультації з фракціями треба було насмішити пів України

Скандал через сесію набирає обертів: до Козятина приїжджало телебачення

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач98

    Знову Кропива прилаштувався до влади, (подмазать и лизнуть) це його принцип діяльності на чолі ради ветеранів. Мерша за це, як подяку виділить якісь кошти  на утримання ради ветеранів, а Кропиві чергову грамоту. Саме тому вирішили в супереч закону провести цей звіт у зручний для місцевої влади спосіб. Ось тільки громада не зможе почути звіт місцевої влади в загально доступному доступі ,який може вмістити велику кількість людей.
  • Геннадий Ткачук

    Дякую редакції газети що почули мій супротив  цій не зрозумілій події .Оскільки громада хоче почути звіт місцевої влади в загально доступному доступі ,який може вмістити велику кількість людей .Люди в фб підтримують почути такий звіт на стадіоні ,оскільки це найбільше і найбезпечніше місце нашої громади .Це підтвердила місцева влада два тижні тому проводячи там масовий волейбольний турнір ..Але шляхом маніпуляцій владі вдалося хитро домовитися з ветеранами ,яких перед цим публічно і образили ..Так вибачились і почали «гріти « цих літніх людей ,можливо так як вони цього заслуговують ,бо знають що літні люди тривалого супротиву через вік не зможуть терпіти .От і вирішили в супереч закону провести цей звіт у зручний для місцевої влади спосіб в комірці у «папи Карло «.Громадо хто зможе прийдіть і подивіться в їх очі і запитайте ,до колі будуть місцеві чинуші знищувати нашу мальовничу Козятинщину …P:s-Ветерани ,ви створили і побудували цю громаду ,недайтє  пройдохам вас ошукати ,забрати майбутнє ваших дітей і онуків .Можливо це ваш останній ,але справедливий бій .Громада вам буде вдячна за чесність
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    На сьогоднішній день козятинська  рада ветеранів--
    п'яте кОлесо у возі .
    Для покращення ситуації в ОТГ  залишилось організувати ще  зустріч з  б /у піонерами нашого міста .😏
  • Олександр Байбак

    Мешканців громади на свій звіт має запрошувати міський голова, де можуть бути присутніми і ветерани Козятинської ради ветеранів.
    Все інше це зустріч, міського голови з людьми що якимось чином організовані в раду ветеранів чи трудовий колектив чи ще якось.

keyboard_arrow_up