Козятинська райдержадміністрація офіційно припинила свою діяльність

Козятинська райдержадміністрація офіційно припинила свою діяльність

Днями голова Вінницької ОДА підписав розпорядження про утворення реорганізаційних комісій 14 РДА.

Згідно розпорядження Погребищенська, Піщанська, Оратівська, Немирівська, Мурованокуриловецька, Літинська, Липовецька, Крижопільська, Козятинська, Калинівська, Іллінецька, Бершадська, Шаргородська та Барська райдержадміністрація припиняють своє існування у результаті реорганізації та приєднання.

Державну реєстрацію про припинення цих РДА повинні забезпечити голови реорганізаційних комісій до 19 січня.

Всього у Вінницькій області було 27 РДА.

Відео дня

Шість з них залишаються шляхом приєднання до них ліквідованих адміністрацій. Це Вінницька РДА, Жмеринська РДА, Могилів-Подільська РДА, Хмільницька РДА, Гайсинська РДА, Тульчинська РДА.

Розпоряджень про реорганізацію ще 7 РДА: Теплицької, Тиврівської, Томашпільської, Тростянецької, Чернівецької, Чечельницької, Ямпільської на офіційному сайті Вінницької облдержадміністрації не опубліковано.

Раніше ми повідомляли, що на другій сесії Хмільницької районної ради 8 скликання прийняли рішення про припинення Козятинської та Калинівської районних рад, як юридичних осіб. Правонаступником активів та пасивів, всіх майнових прав та обов’язків визначили Хмільницьку районну раду. Наразі розпочали реорганізацію Козятинської та Калинівської районних рад шляхом приєднання до Хмільницької районної ради.
 

Читайте ще:

Наше відділення поліції буде в підпорядкуванні Хмільника
Хмільник ліквідує низку наших комунальних підприємств та установ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Башин

    во всем виноваты попередники
  • Galina Galina

    Проср....ли наше місто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up