Козятинська родина подарувала дитячий одяг та іграшки багатодітній сім’ї

Козятинська родина подарувала дитячий одяг та іграшки багатодітній сім’ї
Пан Михайло зустрів гостей з подарунками біля воріт. Ті ж фотографуватись і називати свої імена не захотіли, сказали «не всі добрі наміри людей потрібно в газеті афішувати»

Про наших героїв-меценатів можна сказати таке: самі є батьками, їхні діти стали старшими і для їхнього розвитку знадобилися іграшки для старшого віку.

Козятинські добродії вирішили, що речі дитячого вжитку, які на вигляд не гірші, ніж у магазині, не повинні припиняти своє існування. Тож дитячі речі, що пройшли екологічну чистку, розмістили в салоні автівки і взяли курс з південної частини нашого міста на північно-східну, з кінцевою зупинкою на вулиці Виговського, де живе багатодітна родина Самаріних.

Зустрів меценатів господар оселі. Діти щойно поснули, пан Михайло з об’єктивних причин, як кажуть, на чай гостей не запрошував. Склавши пакети біля воріт обійстя багатодітної родини, гості Наталії та Михайла взяли курс у зворотному напрямку. Та навіть коли діти Самаріних не спали б, сім’я з великою повагою до багатодітної родини чай не пили б, бо їхній денний графік розписаний по хвилинах. Зробивши одну добру справу, поїхали, їх далі чекають добрі діла. 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up