Козятинська СБУ планує переїзд у Калинівку​​​​​​​ ?

Козятинська СБУ планує переїзд у Калинівку​​​​​​​ ?
  • Днями таку інформацію отримав депутат міської ради Олексій Каратєєв. Пише, що достовірність новини підтверджена.

Козятинський міжрайонний відділ Служби безпеки України обслуговує чотири колишніх райони (Козятинський, Калинівський, Хмільницький та Літинський).

- Причина такого кроку полягає у небажанні керівництва Козятина допомогти у завершенні ремонту будівлі СБУ по вулиці Винниченка. Натомість Калинівка з початку року активно проводить ремонтні роботи в одній із своїх будівель і готове прийняти відділ СБУ у своєму місті в найближчі місяці. Козятин - важливий залізничний стратегічний вузол, через який перевозять значну кількість військової техніки, проїжджає велика кількість громадян, в тому числі ймовірно можуть діяти ворожі спецслужби, - йдеться в дописі

Як зауважує Олексій, за останніх десять років багато державних структур змінили свою прописку і переїхали з Козятина.

Відео дня

- Вважаю, що керівництво громади зобов'язане докласти максимум зусиль, аби відділ СБУ залишився у нас в місті! Фінансовий ресурс для цього є (на банківських депозитах міської ради зосереджено близько 15 мільйонів гривень), - пише Олексій Каратєєв. - Вважаю, що на черговій сесії цього тижня дане питання має бути обов'язково розглянуте. Не можна втратити те що у нас ще залишилось!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up