Козятинська тенісистка готується до чемпіонату України

Козятинська тенісистка готується до чемпіонату України

За роботою. Минулого тижня в школі №2 мали відбутися збори товариства «Клубу козятинських рибалок». На їхнє засідання прийшов представник преси. Коли журналіст прийшов до школи, в поле зору потрапила школярка, яка володіла тенісною ракеткою як зрілий майстер. Школяркою була Інна Гречана, яка представлятиме Козятин на чемпіонаті України з настільного тенісу

Семикласниця школи №1 прийшла в другу школу на чергове тренування. Разом з нею був її тренер Володимир Шульга. Вони готувалися до змагань на чемпіонаті України, і відпрацьовували скриту подачу та точне попадання тенісної кулі в різні точки ігрового столу.

– Суперниці пристосовуються до будь-якої, навіть «крученої» подачі, – каже тренер. – Тому подач в арсеналі Інни повинно бути декілька, в тому числі й замаскована.

У ході знайомства з тенісисткою виявилось, що Інна про великий теніс не мріяла. У неї був природний дар до мистецтва в області малювання та вокалу. Вона з успіхом займалася в музичній школі. Заняття тенісом вона деякий час сприймала як спортивну розвагу. Та коли в неї почало багато чого виходити, дівчина до своїх природних талантів додала теніс і не розлучається з ним. Про своє життя-буття тенісистка могла розповісти багато, але попереду в школярки ще було 15 не зіграних партій. Спортсменку відпустили до тенісного столу. Її суперниками були тренер та товариш по команді Сергій.

Відео дня

— З нею дуже легко працювати, вона на тренуваннях така ж відповідальна, як на найбільш престижних змаганнях, – каже наставник про свою підопічну.

Щоб більше дізнатись про перспективну спортсменку, ми поспілкувалися з її мамою. 

– Інна сумлінно готувалася до змагань рівня чемпіонату України. Тільки ці змагання в зв’язку з карантином скоріше за все перенесуть. Шкода, – каже мама дівчини пані Наталя. – У неї є багато інших захоплень. А головним  ідеологом її занять є старший брат Ілля. 

За словами матері, брат з сестрою найкращі друзі, талановиті спортсмени та сучасні мандрівники. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up