Козятинська ЦРЛ отримала респітатори, маски, костюми біозахисту

Козятинська ЦРЛ отримала респітатори, маски, костюми біозахисту
  • Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації, лікувальні заклади восьми районів області вчора, 31 березня, отримали індивідуальні засоби захисту для медиків.
  • Це Жмеринська, Калинівська, Могилів-Подільська, Тростянецька, Шаргородська, Хмільницька, Козятинська та Вінницька районні лікарні.
  • Про це пише у ФБ козятинська міська рада

Відомо, що до Козятинської центральної районної лікарні надійшло 5600 масок, 2 пульсоксиметри, 2 інфузомати, 200 швидких тестів, 347 респіраторів, 25 латексних костюмів біозахисту, 6300 пар рукавичок, 100 бахіл. Від ГО «Подільська громада» — 73 фільтрувальних півмаски.

Також відомо, що Козятинський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги, планує закупити 700 захисних одноразових комбінезонів для сімейних лікарів, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Тендер на закупівлю засобів особистого захисту пройшов на порталі публічних електронних закупівель "Prozorro". Сімейні лікарі повинні отримати нові захисні комбінезони для можливого контакту з хворими на COVID-19 у найближчі дні 

Відео дня

Нагадаємо,  що Козятинчани і підприємства долучаються до боротьби з коронавірусом. Адже для того, аби допомогти медикам подолати COVİD-19, ЦРЛ відкрила банківський рахунок.


Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Арчі

    Чому у відділенні не видають хворим маски?
  • Сушко Оксана

    Хваляця масками,що ці маски аде все остальное.Скажіть скільки штучних апаратів,і всі остальні прибамбаси.Коли місто про дизинфікуйте,під'їзди ліфти помиють чому не пишуть,парк оброблять як у Вінниці коли це хто буде робити кінець кінцями.Ато розказують байки люди ними ситі треба не розказувати байок а реально робити.

    Людмила Роман reply Сушко Оксана

    Сушко Оксана це всі питання до мера
  • Ольга Павленко

    Краще нам розкажіть на скільки днів цього досить буде при повному загруженні  хворими? Не хваліться.масками. Де діагностика всіх медпрацівників.соцпрацівників? Де дезінфекція  міста.?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up