Козятинська ЦРЛ відновила роботу у звичному режимі

Козятинська ЦРЛ відновила роботу у звичному режимі
  • За інформацією завідувача козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень Леоніда Ящука, позитивна тест-проба виявилась у медпрацівників хірургічного та терапевтичного відділення районної лікарні.
  • Близько 30 працівників лікарні здали тести на коронавірус.

Ми вже писали, коли у ЦРЛ закрили приймальне відділення. Тоді у хірургічному і терапевтичному відділеннях тільки доліковували хворих, а нових не приймали. Медпрацівники хірургічного та терапевтичного відділення чекали результатів взятих у них тестів.

За словами Леоніда Олександровича зробили повторні тести 30 особам, з яких було 20 медичних працівників. Усі вони контактували з хворим чоловіком, який на даний час вже одужав і виписався з лікарні. В медичних працівників повторні проби на корона вірусну інфекцію були також негативні і комісією з надзвичайних ситуацією було прийнято рішення відкрити для пацієнтів ЦРЛ. Це підтвердив головний лікар районної лікарні Олександр Кравчук. За його словами ЦРЛ у відкритому режимі працює з 21 квітня.

Ми ще раз зв’язалися з Леонідом Ящуком і запитали чому в офіційному реєстрі Козятинщина представлена 9-ма інфікованими. 

Відео дня

– Клінічне підтвердження на десятого пацієнта є. Немає ще лабораторно підтвердженого тесту, – пояснив завідувач Міськрайонного відділення лабораторних досліджень. – Лабораторія області працює в посиленому режимі, ще немає тестів, які були відібрані 18 квітня.

Читайте хроніку коронавірусу в Козятині за тиждень. А також те, що в Україні уже понад сім тисяч інфікованих
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Невідома

    Чому по п'ятому випадку підтвердження не було а ви опублікували неперевірену інформацію шановні редактори.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up