Козятинська ЦРЛ залишилася без керівника. Колектив лікарні просить втрутитись у ситуацію обласне та районне керівництво

Козятинська ЦРЛ залишилася без керівника. Колектив лікарні просить втрутитись у ситуацію обласне та районне керівництво
  • Тимчасово виконуючого  обов'язки директора козятинської ЦРЛ Олександра Євтушка звільнили.
  • Медперсонал вимагає повернути його у законний формат роботи, шляхом підписання контракту, як того вимагає порядок

Колектив козятинської центральної районної лікарні написав звернення начальнику обласної цивільної військової адміністрації Сергію Борзову, начальнику департаменту охорони здоров'я та реабілітації Ользі Задорожній та начальнику Хмільницької районної військової адміністрації Богдану Кузнецу. Колектив просить негайно втрутитись у вирішенні надзвичайної ситуації, яка склалася в медичному закладі. Справа в тому, що з 1 червня 2022 року в лікарні відсутній керівник. Оскільки, як йдеться у зверненні 3 червня міський голова Козятина Тетяна Єрмолаєва видала розпорядження про звільнення тимчасово виконуючого обов'язки директора Олександра Євтушка.

Тож наразі, лікарня, яка обслуговує майже 60-ти тисячне населення колишнього Козятинського району, залишилася без керівника.

Колектив лікарні вважає такі дії міського голови зневагою та неповагою до медичної спільноти та мешканців громади. І вимагає негайно повернути Олександра Євтушка у законний формат роботи, шляхом підписання контракту, як того вимагає порядок

Відео дня

Нагадаємо, на початку лютого цього року містом поширювалась інформація, що  головний лікар Центральної районної лікарні Олександр Євтушок покинув керівну посаду.  Тоді Олександр Петрович спростував це і розповів газеті, що працює у штатному режимі. «В мене на сьогоднішній день продовжений контракт.  Деякі внутрішні робочі ситуації я коментувати не можу. Офіційно в мене є розпорядження міського голови, написана заява, про продовження контракту до призначення проведення конкурсу, який має бути найближчим часом оголошено. Дуже неприємно, що люди ширять чутки, не перевіривши інформацію. Я не маю не бажання коментувати плітки» – сказав на початку лютого Олександр Євтушок

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (42)
  • Litle Kidd

    Це правда? Чи знову якийсь фейк ? Викрутится як завжди.
  • Gennady Jarmak

    Почитав трохи коментарі..... Висновок: АБАБАГАЛАМАГА ))))
  • Владимир Цымбалюк

    Якщо коротко - це добра новина !!!
    Мав нагоду неодноразово спілкуватися з цим паном - повна неадекватність в поведінці !!!
    Створювалось враження, що ця особа  зовсім не володіє елементарними правилами  поведінки в соціумі...
    Якщо одним словом - ХАМ  !!!

    partizan ua reply Владимир Цымбалюк

    Володя, покинь нюхати власний смітник під вікнами лікарні. Неперевершений взірець адекватності та достойний член соціума, чому досі з блокнотиком та телефоном бігаєш по місту, десантурний ти наш?
  • Света Корнекова

    Тетяна Ермолаева,низький вам уклін ,за звільнення такого барина,все таки Господь е на небі і на землі!Вибачте Олександре Петровичу!

keyboard_arrow_up