Козятинська влада виділила більше мільйона гривень на боротьбу з коронавірусом

Козятинська влада виділила більше мільйона гривень на боротьбу з коронавірусом
  • Відповідне рішення прийнято під час позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації.
  • Про це міська рада повідомляє на своєму офіційному сайті

Відомо, що під час обговорення проекту рішення члени комісії зійшлися на тому, що слід максимально підтримати козятинські медичні заклади (КП «Козятинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Міська лікарня», КП «Козятинська центральна районна лікарня») в період загрози поширення коронавірусу.

Члени комісії одноголосно проголосували за ухвалене рішення про виділення з резервного фонду 1 мільйон 289 тисяч гривень. Кошти спрямовують на закупівлю медикаментів, дезінфікуючих препаратів, засобів індивідуального захисту, тестів та інших необхідних матеріалів для надання медичної допомоги хворим з підозрою на коронавірус.

— Козятинська міська влада сьогодні робить усе можливе аби забезпечити належний захист медичного персоналу на час запровадження карантину. Тому частина коштів піде на індивідуальний захист працівників закладів охорони здоров’я, а також на медичне обладнання та лікарські засоби. Зберігаємо спокій та працюємо для людей, – підкреслив міський голова Олександр Пузир.

Відео дня

Дивіться ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up