Козятинська влада зібрала духовних лідерів. Що обговорювали?

Козятинська влада зібрала духовних лідерів. Що обговорювали?
  • У Козятині започаткували нову традицію – відбулася об’єднуюча зустріч із духовними лідерами Козятинської громади
  • Про це йдеться на сайті міськради

— Православні та католицькі священники, настоятелі християнських храмів та протестантських релігійних громад, святі отці, ієреї, ксьондзи та пресвітери – попри різні конфесії, усіх священнослужителів об’єднує одне – віра. Це величне і велике відчуття, життєдайне джерело, що дає сили вистояти перед усіма життєвими труднощами. Саме віра і стала тим об’єднуючим аргументом, що переконав керівників релігійних громад нашого краю зустрітися за спільною розмовою, за спільною молитвою, — пишуть у дописі

Результатом конструктивної розмови стало спільне рішення зустрітися найближчим часом за молитовним сніданком. Релігійний захід у такому форматі вже десятки років існує у багатьох країнах світу. У Києві щорічний молитовний сніданок є загальнонаціональною подією, а також проводиться у багатьох обласних центрах України.

Для Козятина такий захід стане першим, однак, сподіваються духовні лідери громади, перетвориться на гарну традицію.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач53

    Міська влада вже всі проблеми "вирішила." Тепер  на черзі релігія.Бережи нас боже від такого "вирішення". Так як практика показує там де "влізла" нова міська влада там зразу ж виникають проблеми.
  • Олексій Істомін

    так потрібно обєднуватись всім одна громада єдина держава

keyboard_arrow_up