Козятинські легкоатлети - срібні призери чемпіонату області

Козятинські легкоатлети - срібні призери чемпіонату області
Віце-чемпіони Вінницької області з легкої атлетики
  • У п’ятницю, 5 вересня, та у суботу, 6 вересня, на стадіоні парку ім Горького у Вінниці відбувся Командний чемпіонат Вінницької області серед юнаків і дівчат 2003-2004, 2005-2006 років народження з легкої атлетики.

Відмінно на цих змаганнях виступили спортсмени Козятинської ДЮСШ. Наші земляки на цих змаганнях посіли друге командне місце серед більше як 300 учасників. Вихованці тренера Володимира Галицького поступились лише легкоатлетам Вінниці. Майже всі спортсмени козятинської команди на цих змаганнях були двоєборцями — виступали в секторах для стрибків і брали участь в бігових видах.

Чемпіонами турніру стали Єлизавета Чорна в секторі для стрибків у висоту та бігу на 200 метрів, Даша Переверзова була кращою в стрибках в довжину. Одинадцятикласник Кирило Луценко також стрибнув найдальше. А Владислав Поліщук отримав золоту нагороду в бігу на 300 м з перешкодами.

Відео дня

Срібними призерами з особистим рекордом 150 см стали Уляна Лакійчук в стрибках у висоту, Анастасія Бессараба  була другою в бігу на 200 та 400 м.

Кирило Луценко виборов срібну нагороду в стрибках у висоту, показав результат 190 см.

Даша Переверзова дострибнула до бронзової медалі. 

Не було рівних нашим спортсменам в змішаній естафеті 4 по 100 метрів. Першою з естафетною паличкою побігла Анастасія Бессараба, змінила її Єлизавета Чорна. На третьому етапі біг Максим Хилюк, а фінішер Максим Гайдучок зупинив секундомір на 51.3 секунди. В естафеті 4×400  козятинчани Настя Фалатюк, Анастасія Бессараба, Максим Хилюк та Максим Гайдучок були другими.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up