Козятинські легкоатлети вдало виступили на чемпіонаті області

Козятинські легкоатлети вдало виступили на чемпіонаті області
Команда легкоатлетів Козятина. Срібні призери чемпіонату Вінницької області в командному заліку

У Вінниці відбувся чемпіонат Вінницької області з легкої атлетики. У ньому брали участь юнаки та дівчата 2003-2004 року народження і молодші спортсмени, які показували хороші результати на турнірі «Різдвяні висоти» та інших змаганнях. Команда Козятина була представлена вісьмома спортсменами.

Це стрибуни у висоту Владислав Єгоров, Олександр Вахнівський, Кирило Луценко та Єлизавета Чорна, Дар’я Переверзова. Двоє спортсменок бігових видів — це Христина Коломієць та Анастасія Бесараба і метальниця ядра Марія Шпатківська.

На змаганнях у Вінниці виступали багато провідних спортсменів області. Тому посланці нашого краю, хоч зайняли 2 призових місця, але всі козятинські легкоатлети показали добрі результати.

Відео дня

Так, у стрибках у висоту Кирило Луценко, стрибнувши на 2 метри, показав другий результат серед дорослих спортсменів. Срібна медаль на такому представницькому рівні дорогого вартує. Влад Єгоров також був готовий показати високий результат. Але критий легкоатлетичний манеж «Колос» для Владислава виявився не зовсім вдалим. Хлопець здолав 195 см. Олександр Вахнівський був близький до того, щоб показати особистий рекорд – 190 см, але цього разу він стрибнув на 185 см. За словами тренера Володимира Галицького, потенціал Олександр має, тож рости йому є куди.

Даша і Єлизавета показали хороші результати – 155 і 160 см відповідно. Але цього виявилось мало, щоб стати призером чемпіонату серед дорослих.  

Порадували наші бігуни. Христина Коломієць, з результатом 4 хвилини 50 секунд, стала срібною призеркою в бігу на 1500 м.

В бігу на 400 метрів Анастасії Бесарабі знадобилося чуть більше хвилини. Її результат 1,06 хвилини.

У штовханні ядра Марія Шпатківська послала спортивний снаряд більше як 11 метрів.

Слід зазначити, що наші земляки, маючи застарілу спортивну базу, стали срібними призерами в командній першості. Але, на жаль, у зв’язку запровадженим локдауном, спортсмени знов будуть поза ритмом тренувального процесу. 

Читайте також:

Спортивний- 2020. Про перемоги і проблеми

Вісім легкоатлетів з Вінниччини змагатимуться за звання чемпіонів: серед них є і козятинські
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up