«Козятинські Леви» — чемпіони всеукраїнського турніру

«Козятинські Леви» — чемпіони всеукраїнського турніру
«Козятинські Леви» переможці турніру
  • Минулими вихідними в манежі Козятинського залізничного училища пройшов відкритий турнір Козятина з футзалу. Присвячений він був другій річниці всесвітнього футболу.
  • В змаганнях взяли участь п’ять команд. Це господарі майданчика — спортивні колективи ДЮСШ Козятин та «Козятинські Леви», «Спортивний клуб» Бердичев, ФК «Олімпієць» з Житомира та Арцизька ДЮСШ з Одеси.
  • Переможця турніру визначали за коловою системою. Тобто кожна команда грали з усіма учасниками провівши за два дні чотири зустрічі.

В перший день змагань «Козятинські леви» Руслана Гуменюка легко розібралися з одеситами 11:1 та 9:3 з Житомирським «Олімпійцем». Ще один лідер суботнього дня «Спортивний клуб Бердичев переграв «Олімпієць з рахунком 6:3 та 3:1 другу команду нашого міста ДЮСШ Козятин. А ще наша друга команда поступилася одеситам з рахунком 2:6:

В неділю 8-го грудня першими на майданчик вийшли футболісти Житомира та вихованці Олега Шеремета В тій зустрічі перемогу святкували господарі спорткомплексу з рахунком 6:3 В слідуючому поєдинку на майданчик вийшли лідери першого дня — команда Руслана Гуменюка та «Спортивний клуб» Бердичев. «Леви» без лідера атак Владислава Сича росписали з бердичівцями результативну нічию, рахунок зустрічі 2:2. По завершенню поєдинку лідерів тренер «Левів» сказав грав би Владислав рахунок був би іншим.

Відео дня

— А що Владислав ще краща зірка в команді ніж Тимофій Рудзевич? — запитали ми у тренера

— Владислав на рік старший, а талант до футболу в обох гравців однаковий. У нашій команді всі футболісти зірки. Одним  вдається проявитис ебе в одній грі другим в іншій сказав тренер. В третій грі на паркет вийшли гравці Одеської та Житомирської футбольних шкіл. Більш технічні житомиряни поступилися організованій команді з півдня України рахунок зустрічі 4:3 на користь ДЮСШ Арцизька. В козятинському дербі сильнішими як і передбачалось стали «Леви» вони переграли КДЮСШ з рахунком 8:2 Під час цього матчу фанати «Левів» сильно переживали коли десятирічний чи дев’ятирічні футболісти в якомусь єдиноборстві падали на підлогу. Хоч знають що тренери перш ніж навчити гравця поводитись з м’ячем на ти спочатку його навчать безпечно падати. Та як каже палка любительниця футболу Інна Обущак все одно боязно адже син грає.

В заключній грі турніру «Спортивний клуб» Бердичів переміг команду Арцизьку ДЮСШ з рахунком 7:1

Після цієї гри настала приємна мить нагородження. Золотими призерами турніру стали команда «Козятинських Левів» На другому місці лише за гіршої різниці забитих та пропущених м’ячів фінішували «Спортивний клуб» Бердичев Третім призером турніру стали гравці Одеської футбольної школи. За крок до медалей зупинилася Козятинська ДЮСШ. На п’ятому місці гості з Житомира команда «Олімпієць»

Читайте ще :

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up