Козятинські «Леви» зустрілися з бердичівськими однолітками

Козятинські «Леви» зустрілися з бердичівськими однолітками
Арбітр матчу виводить команди на поле
  • У п’ятницю, 19 червня, о 10.00, на стадіоні «Локомотив» відбувся турнір між командами з Козятина і Бердичева. Присвячений він був Всесвітньому дню дитячого футболу проголошеного дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та ФІФА (Міжнародною федерацією футбольних асоціацій) Започаткований захід був 19 червня 2001 року в рамках Міжнародного руху «Голосуй за дітей». 

Мета заходу – привернути увагу світової спільноти до проблем дітей та пропаганди здорового способу життя серед молоді.

За традицією, в цей день майже у всіх країнах світу проводяться дитячі турніри. Тільки, на жаль, в цьому році у зв’язку з карантином вони не масові. Турніри скоріше нагадують товариські ігри. 

Відео дня

На штучному полі стадіону «Локомотив» помірялися силами козятинські «Леви» та їхні бердичевські однолітки  «Спортивний клуб Бердичів». 

Команди обох колективів мають в своєму активі достатньо футболістів, щоб грати на великому полі в стандартний футбол. А оскільки це 6-7-літні спортсмени, то вони, розділившись на 4-ри команди, грали в міні-футбол в форматі 5+1.

Спочатку на поле вийшли «Леви-1» та «Спортивний клуб Бердичів-1». У цій зустрічі, яка мала тренувальний характер, сильнішими виявились гості. Вони перемогли господарів поля з рахунком 0:1. 

Захоплюючим виявився другий поєдинок між «Левами-2» та другою командою Бердичева. У цьому матчі фани клубів, а це переважно батьки спортсменів, побачили забиті м’ячів на всі смаки. Були голи, забиті в кут воріт і майже в дев’ятку. Бачили фани гол з пасу партнера, та взяття воріт, коли гравець відзначався індивідуальними діями. А коли маленькі спортсмени демонстрували футбол з елементами, які можна побачити хіба що в балеті, любителі гри номер один супроводжували такі дії футболістів посмішкою. Завершилася гра з рахунком 4:2 на користь гостей. 

Після гри футболістів зібрав наставник команди Руслан Гуменюк. Тренер вказав на помилки і зазначив, що гравці зіграли в цьому матчі нижче своїх можливостей. 

А ми поспілкувалися з батьками футболіста, який виділявся своєю грою. Батькам пані Ірині та Петру гра сина Михайла  сподобалась. Його грою незадоволений в цьому матчі був тільки тренер. Але у нього такий підхід - чим більш талановитий футболіст, тим вищі вимоги до нього

Дивіться:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up