Козятинські локомотивники реанімували вантажний електровоз 1970 року випуску

Козятинські локомотивники реанімували вантажний електровоз 1970 року випуску
  • По Укрзалізниці в регіональних філіях проходять виставки оновленого рухомого складу, що є частиною проєкту «Велике будівництво».
  • Одна із таких нещодавно відбулася у Києві, де були представлені вантажні електровози, тепловози, дрезини виробничих підрозділів Південно-Західної залізниці, в тому числі і козятинський електровоз, що був одним із найстаріших за роком випуску з представлених на виставці, але виглядав набагато достойніше.

Як повідомляють наші колеги з Висника Козятинщини, козятинські локомотивники реанімували вантажний електровоз 1970 року випуску і представили його на виставці тягового рухомого складу, що проходить під гаслом #Залізнівеземо

Як розповів виданню начальник депо Козятин Сергій Ваколюк, виробничий підрозділ «Локомотивне депо Козятин» підготував вантажний електровоз серії ВЛ80к №633, побудований у лютому 1970 рок. Попередньо працівники депо виконали ряд ремонтних та модернізуючих робіт, аби осучаснити та зробити комфортнішим для роботи, виконали поточний ремонт тягових електродвигунів, колісних пар та допоміжних машин, ремонт електросхеми, пневматичного, дахового обладнання, ходової частини, кабіни машиніста, фарбування.

— Проведені покращення та модернізації, що покращують умови праці та техніку безпеки тощо. Встановлено освітлювальні прилади, буферні ліхтарі, прожектори, схему охолодження кабіни машиніста, мікрохвильову піч, фронтальні камери по курсу руху та огляду пантографів, пристрої пожежної сигналізації тощо, — йдеться у повідомленні
Також додають — чий транспортний засіб оголосять найкраще підготовленим та модернізованим, поки що не зрозуміло. Бо, як стверджує керівник, ще не всі філії провели виставки. Лише по їх завершенні оголосять переможця.

Козятинчани під постом коментують новину і хвалять наших умілих залізничників

Відео дня

Читайте також:

Як залізничник хотів навчити росіянок борщ варити

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • XIAROL NEW STATE

    Чисто привід відмити кошти,все старе туди напхали,просто покрасили,та ще й в які кольори..... Готуються до приходу росєї напевно.

keyboard_arrow_up