Козятинські напівруїни та недобудова

Козятинські напівруїни та недобудова

Відразу скажу, що в існуванні цих руїн сучасне керівництво міста не винне в тому, що вони дістались їм від “попередників”. У цьому винні, звичайно, “попередники”. Але сучасне керівництво винне в тому, що воно палець об палець не вдарило для того, щоб вирішити, що робити далі з цими спорудами.

Напівруїни - це сказано занадто. Це досить міцні споруди, але вони не доглянуті: вибиті вікна, давно не ремонтована покрівля і т. і.

Я маю на увазі споруди на вулиці Винниченка. Це колишній хлібозавод, ще в тому місці, де вулиця Винниченка перетинається з вулицею Підгорбунського, стоїть будинок з вибитими вікнами. А от колишній будинок аптеки біля териториального центру починає чепуритися і набуває пристойного вигляду. Виявляється, цей будинок придбав бідний, нещасний генерал СБУ. Отож, є побажання для міської влади, щоб вона виконувала свою роботу і не чекала милостині від “нещасних бідняків”, котрі куплять ці споруди і виручать її.

Біля будівлі суду є фундамент не побудованої споруди. Цей фундамент багато років охороняється сторожем. Над вагончиком майорить державний прапор. Скільки тих прапорів помінялося?.. Чимало. Скільки платилося сторожеві? З яких коштів? Я не знаю. А цікаво, що і зараз цей об'єкт під захистом. А в народі кажуть, що цей об'єкт — прихисток для наркоманів, а інші - для алкоголіків.

Відео дня

Цікаво, що думає про це міська влада? Особливо про “секретний фундамент”?

Тарас НЕЗАБУДЬКО, пенсіонер

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up