Козятинські підприємці хочуть торгувати на ринку

Козятинські підприємці хочуть торгувати на ринку
  • Сьогодні, 24 квітня, до міської ради завітала група підприємців з ринку «Хлібодар» з проханням відкрити ринок для продажу продовольчих та продуктових товарів.
  • Мовляв, зараз несуть збитки, адже для них торгівля – це чи не єдина можливість заробляти кошти.
  • Про це йдеться на сайті міської ради

Нагадаємо, за рішенням Кабінету Міністрів в Україні по всій території терміном до 12 травня 2020 року введено режим надзвичайної ситуації, карантин продовжено і обмежувальні заходи ще більш жорсткіші. А це означає, що припинена робота всіх ринків.

До підприємців звернувся екретар міської ради Костянтин Марченко. Він наголосив, що міська влада не може дати дозвіл на роботу ринків, оскільки обмеження передбачені на законодавчому рівні. Отож органи місцевої влади не можуть його відміняти, а лише зобов’язані зробити все від них залежне, аби рішення, спрямоване на недопущення поширення коронавірусу, а, відтак захисту наших людей і збереження їх життя, було виконане.

“Нагадую, рішення зупинити роботу ринків було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України та обласної комісії з питань ТЕБ та НС.Окрім цього, прийнято закон про запровадження штрафних санкцій у разі недотримання карантину. Потрібно бути відповідальнішими. Зрозумійте, карантинні заходи в Україні, і в нашому місті теж, введені не в догоду комусь, а саме з метою запобігти поширенню коронавірусної інфекції“, – зазначив посадовець, звертаючись до підприємців.

Відео дня

В результаті керівництво міста пообіцяло донести позицію та звернення підприємців до Кабміну та голови Вінницької облдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up