Козятинські пожежники перевіряли поля

Козятинські пожежники перевіряли поля
  • Інспекторським складом Козятинського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області здійснювалась рейдова перевірка забезпечення пожежної безпеки місць збирання, зберігання, переробки врожаю зернових культур, заготівлі грубих кормів на території Козятинського району
  • На цей раз перевірку проходило сільськогосподарськоге підприємство ТОВ «Агродім - Іва» в Іванківцях

Рятувальники нагадали аграріям, що більшість пожеж у сільськогосподарській галузі зумовлені необережним поводженням з вогнем, випалюванням стерні та порушенням правил експлуатації машин та агрегатів.  Наголосили на забороні спалювання стерні та розведення багать на полях. Також має бути обладнання випускних труб справними іскрогасниками.
Рятувальники звернули увагу комбайнерів на своєчасне очищення обертових вузлів і деталей від намотаної солом'яної маси, регулювання систем запалювання та мастила.

Не забули і про заборону куріння на території складів і сховищ, а також у безпосередній близькості від них.

Відео дня

Як висновок:

Господарство показало добру підготовленість та відповідально віднеслося до збирання та зберігання врожаю. Розроблені комплекси протипожежних заходів та складені схеми захисту полів. Сільськогосподарська техніка укомплектована всіма необхідними первинними засобами пожежогасіння. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up