Похоронили козятинське УТМР (Оновлено +відео і текст)

Похоронили козятинське УТМР (Оновлено +відео і текст)

Тепер: мисливці Зайчика це одне, а “клуб козятинських рибалок” — інше

В понеділок більше півсотні козятинських рибалок-любителів зібрав спортсмен рибальства (чемпіон світу у складі команди України, він же радник Козятинського міського голови і власник славнозвісного “Табачка”-прим. ред.) Сергій Матвіюк. У сесійний зал міськради прийшли не тільки вони. Зацікавленими виявилися представники податкової інспекції, міської влади та сам голова міста.

Виявилося, що одних з любителів рибалок обурила новина, ніби як директор організації товариства мисливців та рибалок (УТМР) Володимир Зайчик зареєстрував в соцмережах якесь рибальське товариство. Інших — що у Водокачці зовсім мало великої риби, а “ротань” чи “канадський канальний сомик” мішає повноцінній рибалці і доводиться їздити на інші водойми Козятинщини.

Відео дня

Першим на зібранні взяв слово Леонід Рабінович (старожил району “Водокачка” - прим.ред.). Він зазначив, стан водойми в центрі міста незадовільний. Основна причина — члени товариства УТМР мало виходили на суботники і мало чергували в нічні зміни.

Олександр Пузир (на сьогодні міський голова та прихильник ідеї створення окремої організації рибалок - прим. ред.) наголосив, що таке зібрання мало відбутися вже давно.

— Можливо не було б у Водокачці дохлих собак, — зазначив він та додав, що може допомогти чимось новоспеченій громадській організації.

Також пан Пузир висловив припущення, що на зібранні присутні люди, які потім будуть стверджувати, що він хоче забрати “водокачку”.

Ще прозвучало від присутніх в ході зібрання, що директор спілки (в основному завмисливськими стрільбами Зайчик - прим. ред.) не тільки не навів лад біля водойми, та ще й документи на користування не оформив належним чином. Отож народилася ідея утворити нову спілку рибальства “Клуб козятинських рибалок”. Головою цієї громадської організації швидко обрали Сергія Матвіюка. Його заступником Руслана Кухара (завармреслінгом міста - прим. ред.). Секретарем новоспеченої організації став не відомий нам Володимир Борочук. Голова ревізійної комісії — Леонід Рабіновіч, про якого йшла мова вище.

Були проголосовані норми вилову і величина фінансового збору на рік. Після жвавої дискусії зупинилися на п`яти кілограмах риби та 200 гривень комісійного збору для всіх категорій рибалок.

Пропозиція, щоб рибалки пенсійного віку платили половину, не знайшла підтримки. До речі, двісті гривень це не остаточна плата. Вона буде залежати від курсу долара.

Вирішили, якою кількістю вудок та спінінгів можна виходити на рибалку. Були різні пропозиції. Зупинилися на 3 вудках та трьох спінінгах. А під час нересту ловити рибу заборонити.

Вероніка ЛЮБІЧ

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Руслан Николюк

    Не розумію, як так тупо можна перекрутити все зібрання...якщо ваші редактори і журналісти не вміють писати статі і виділяти те, що реально потрібно донести до людей...не беріть за це діло!!!Який долар, які дохлі собаки, В НЕРЕСТ МОЖНА ЛОВИТИ ( АЛЕ ЗА ПЕВНИХ УМОВ), ніхто швидко не оберав Матвіюка головою (бо він створив цю організацію), збори були зібрані бо рибалки хочуть нормально ловити рибу (а не тому, що Зайчик зареєстрував группу в ФБ), Прізвище секретаря не відпрвідає справжній.....і цей список можна продовжувати вічно!Віддайте своїх авторів нв курси журналістики!Звичайна жовтопрессна стаття, це просто ганьба!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up