Козятинські спортсмени змагалися з карате та пляжного волейболу

Козятинські спортсмени змагалися з карате та пляжного волейболу
  • Минулі вихідні були спортивно насиченими. У суботу, 19 вересня, відбулися районні сільські спортивні ігри Козятинщини з пляжного волейболу. А в неділю, 20 вересня — Чемпіонат міста Києва з кіокушинкай карате


Районні сільські спортивні ігри Козятинщини з пляжного волейболу відбулись на новоствореному майданчику для пляжного волейболу. Про це повідомляє «Спортивна Козятинщина». Під час відкриття змагань, подяками та пам'ятними призами відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації і Кордишівської сільської ради, були нагороджені всі причетні до його облаштування.
У змаганнях взяли участь спортсмени Бродецької, Кордишівської, Махаринецької, Миколаївської та Сокілецької територіальних громад.
За результатами, перше місце серед чоловічих команд посіла команда Кордишівської територіальної громади, друге- Бродецької ТГ і на третьому - Махаринецької ТГ.
Серед жіночих команд, махаринецькі волейболістки отримали Кубок та медалі за перше місце, бродецькі дівчата стали другими.
 

Відео дня

На Чемпіонат Києва з кіокушинкай карате невеликим складом місто Козятин представляли спортсмени ДЮСШ та спортивного клубу «ТАКО»
Маємо такі результати:
2 місце - Денис Ващевський, Юлія Коваль, Марія Ковальчук
3 місце - Дар'я Бернатович, Іван Сушко, Тимофій Кацан.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up