Козятинські стрибуни-висотники перестрибнули всіх (Оновлено + фото)

Козятинські стрибуни-висотники перестрибнули всіх (Оновлено + фото)

Пройшов відкритий чемпіонат Козятина “Різдвяні висоти”

 

Першими на старт в Новому році вийшли козятинські легкоатлети. Вони в суботу 5-го січня взяли участь на відкритому чемпіонаті Козятина “Різдвяні висоти”. Організували спортивне свято КДЮСШ та міський спорткомітет. Крім спортсменів нашого краю, в цей день виступали команди гостей з Бердичева, Василькова та Києва. Побачив Козятин і сузір’я видатних дитячих тренерів-послідовників легендарного тренера Віталія Лонського, який виховав не одного видатного спортсмена, працюючи в збірній колишнього Союзу. Не всіх сильніших привезли в наше місто відомі тренери, але це не зменшує результат козятинської команди і заслуг тренерів Володимира Галицького та Валерія Зелінського.

Відео дня

Після церемонії відкриття турніру, змагання почали самі юні спортсмени 2009-2008 р.н..  Серед молодших хочеться відзначити Маргариту та Богдана Ярошів. Маргарита, стрибнувши на 120 см, встановила власний рекорд і стала золотим призером. Софія Попіякова з результатом 110см була в цій категорії другою. У неї срібна нагорода.  Богдан при зрості 140 стрибнув на ту ж висоту і завоював золото. Серед на рік старших спортсменок відзначилась Уляна Лакійчук. Вона показала результат 125 см. Слід відзначити, що спортсменка тільки три місяці, як прийшла в легку атлетику, а виконує стрибки в видовищному стилі.

Порадували і наші 12-річні дівчата. Ліза Чорна з результатом 150 см — перша. Настя Фалатюк стрибнула на 140 см. В неї друге місце. Третьою призеркою стала Дар’я Переверзова.

Підіймалася планка спортивного снаряду і на старт виходили старші спортсмени. У віковій категорії в хлопців 2005-2006 років народження золоту нагороду здобув Ілля Бейзак, його результат 155 см. Товариш по команді Олексій Лясковець став срібним призером з результатом 150 см. Бронзова нагорода поїхала в Бердичів.

Аналогічний результат показали наші земляки у віковій категорії 2005 р.н.. Владислав Поліщук з результатом 165 см став чемпіоном, а Артур Оберняк з таким же результатом став срібним призером.

В категорії 2004 р.н. у дівчат золота нагорода поїхала у Васильків. Наші Настя Шмідт та Ельвіра Шкрябій здобули срібну та бронзову нагороди. В хлопців у цій категорії весь п’єдестал за командою з Козятинщини! Кирило Луценко — перший. Він подолав планку з особистим рекордом, взявши висоту 180 см. Максим Гайдучок був другим (175см), також особистий рекорд. Бронзова нагорода у Дмитра Яроша (150 см).

Цікаво проходили змагання юніорів, де наші спортсмени Олександр Ільницький та Владислав Єгоров змагалися із досвіченим стрибуном з Василькова. Козятинський гість, зупинившись на позначці 180 см, повіз додому бронзову медаль. Срібна відзнака з результатом 185 см у Олександра.

Чемпіоном “Різдвяних висот” став Влад Єгоров. Він стрибнув на 190 см. До речі, Владислав зараз готується до Всеукраїнських змагань у команді Вінницької області. Стрибати на 190 см він і тренер не планували. Його на цей стрибок змусили вдал о виступаючі суперники.

По завершенню турніру спортсменів солодощами та фруктами пригостив місцевий спонсор.






Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up