Козятинські стрибуни з Чорноморська привезли перемоги

Козятинські стрибуни з Чорноморська привезли перемоги
  • Перемоги: 2-4 липня в м. Чорноморськ відбулися Всеукраїнські змагання на призи Олімпійських чемпіонів Одещини серед юнаків і дівчат 2002 р. н. та молодших, в яких взяли участь близько чотирьохсот юних спортсменів із України, Молдови та Білорусі. З-поміж них були і наші земляки, що змагалися лише в одному виді – стрибках у висоту, де не пасли задніх.
  • Тренер Володимир Галицький розповідає як проходили змагання

— 13-річна Єлизавета Чорна була єдиною дівчиною у нашій команді. Вона лише набирається спортивного досвіду, але це не завадило їй посісти друге місце з результатом 155 см. 
Серед юнаків 2 місце (вже вкотре із результатом 155 см) посів Кирило Луценко, який був близьким поліпшити свій результат. Третю сходинку зайняв його товариш по команді Максим Гайдучок з особистим результатом 175 см, мав хороші спроби на висоті 180 см., — паже пан Галицький.
Також варто відзначити Олександра Вахнівського, який напередодні на Кубку області подолав планку 175 см, але перед цією поїздкою захворів і результат не поліпшив. Владислав Поліщук вкотре подолав планку 165 см.
Всі переможці і призери були нагороджені подарунками, медалями та грамотами. 

— Однак, щоб бажання юних спорстменів стали реальністю, одних лише їхніх старань недостатньо. Аби конкурувати з іншими спортсменами на високих висотах, необхідно мати відповідну тренувальну базу для стрибків у висоту. Наразі доводиться їздити на тренування до сусіднього Бердичева. Сподіваємося, міська влада зверне увагу на потребу дітей і віднайде можливість придбати тренувальний сектор і тоді, запевняємо, результат не забариться, — продовжує Володимир.

Читайте ще:

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up