Козятинські волейболісти отримали бронзові нагороди чемпіонату України

Козятинські волейболісти отримали бронзові нагороди чемпіонату України
  • На День Святого Миколая волейболісти Козятинської ДЮСШ з дружнім візитом  поїхали в місто Бар на турнір трьох. Третім учасником змагань були волейболісти ОСДЮСШ Гнівань. 

Змагання пройшли в спокійній і дружній атмосфері. Коли на гру не давить результат – спортсмени майже не нервують і грають в своє задоволення. 

Всі команди хотіли показати хорошу гру. Адже через карантин вже давно не виходили на волейбольний майданчик. Відсутність ігрової практики таки далася взнаки. Волейболісти, намагаючись зіграти красиво, без систематичних тренувань допускали помилки чи на прийомі м’яча, чи в грі другим темпом чи давали запізнілий пас при комбінації взлет. Та у них ще все попереду, адже на майданчик вийшли діти 2006 року народження.

Відео дня

На день Святого Миколая судді переможців не визначали. Адже цей турнір був запланований щоб просто зустрітись. Але нагородження все таки було.  Справа в тому, що в усіх трьох командах є гравці, які в минулорічній першості вибороли бронзові нагороди дитячої ліги чемпіонату України. У зв'язку з карантином не було нагоди вручити їм нагороди раніше. Отож свої довгоочікувані відзнаки отримали:

Олексій Ковтонюк, Мирослав Косий, Віктор Шевчук, Арсен Юхимчук – всі  КДЮСШ Козятин, Назар Мартинович з ОСДЮСШ Гнівань. Владислав Кондратюк, Олександр Пастух, Артем Міщенко, Максим Ковальчук з ОСДЮСШ Бар.              

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up