Козятинські юні грації привезли з чемпіонату області 9 медалей

Козятинські юні грації привезли з чемпіонату області 9 медалей

В кінці минулого тижня в місті Вінниця проходив чемпіонат Вінницької області з художньої гімнастики. В ньому взяли участь спортсменки Козятинської ДЮСШ. Дівчата змагалися в шести вікових категоріях.

В наймолодшій віковій категорії де вступали спортсменки 2012-2014 р.н. Відмінні результати показали Ніколь Щаблевська, у неї перше місце. Мілана Кузьміч посіла 2-е місце. Бронзові нагороди отримали Олександра Настюк та Аріна Піскуна.

Серед  юніорок 2007-2010 року народження наші дівчата також показали гарні результати. Вероніка Соколова стала чемпіонкою змагань. Даша Співаченко та Каріна Тупчій які виступали за програмою кандидатів в майстри спорту зайняли другі місця.

Відео дня

В групових вправах Віолета Юрченко виборола срібну нагороду, а Вероніка Соколова і в цій дисципліні піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу пошани.

По завершенні чемпіонату області найстарші козятинські юні грації почали готуватися до чемпіонату України, який пройде в листопаді в м.Києві. Тренер команди Лариса Чернишенко високо оцінила виступ наших спортсменів на чемпіонаті області.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лика Семчук

    МОЛОДЧИНКИ
  • Валентина Ткачук

    Красуні 💐

keyboard_arrow_up