Козятинських поштарів привітали з професійним святом

Козятинських поштарів привітали з професійним святом
  • У п'ятницю, 9 жовтня, своє професійне свято відзначали працівники поштового зв’язку всіх країн світу.

Працівників Козятинського відділення поштового зв’язку Вінницької дирекції АТ «Укрпошта» привітали з професійним святом

Чиновники відзначили, що працівники поштового зв’язку сумлінно виконують надзвичайно важливу соціальну функцію – забезпечення якісними послугами поштового зв’язку мешканців міста та усіх населених пунктів району. Побажали невичерпної енергії, подальшої плідної праці, міцного здоров'я, миру та добра та підкреслив, що праця поштарів важка, але так потрібна людям, адже разом із листами, газетами вони несуть радість спілкування.

За високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, якісне обслуговування споживачів засобами зв’язку та з нагоди відзначення Всесвітнього дня пошти Почесними грамотами міської ради, квітами та грошовими винагородами нагородили окремих працівників зв’язку.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up