Козятинський «Дельфін» закривають?

Козятинський «Дельфін» закривають?
  • Сьогодні, 24 січня на сторінці «Дельфін Басейн» у ФБ опублікували пост-прощання та подяки
  • «Наша історія , як колективу басейну закінчена. Дякуємо кожному хто турбувався і допомагав! На цій ноті прощаємось» —  написали в дописі
  • Така новина зібрала масу коментарів від козятинчан. Люди запитують чому і чи справді басейн закрили

Цитуємо допис Дельфін Басейн дослівно:

«Не гарно з нашого боку було б піти не попрощавшись ! Наша історія , як колективу басейну закінчена ! Від імені всього колективу хочу подякувати усім хто був з нами ці роки ! Проживав разом з нами важкі часи ( їх було більше ) , але і радісні - вони найбільш запам’ятались. Дякуємо батькам , які довіряли нам своїх дітей —  вони справжні чемпіони і ми впевнені , що вони досягнуть високих вершин і ми будемо ними пишатись.Дякуємо тим , хто приїжав до нас з інших міст ( не шкодуючи часу і коштів). Дякуємо нашим постійним відвідувачам - ви для нас стали, як сім’я ! Дякуємо кожному хто турбувався і допомагав ! На цій ноті прощаємось ! Мирного неба нам усім»

Відео за посиланням

Відео дня

Такий допис викликав шквал коментарів серед містян

— Подякуємо міському голові за ще один крок до регресу міста. Дельфін Басейн закрили! Повсюди відкривають спортивні майданчики, басейни, місця проведення дозвілля, а в Козятині навпаки! Будемо без медицини, без басейну, без води нормальної якості, без доріг, без площі, без нормального харчування дітей, без всього, що характеризує нормальний розвиток міста. Але до влади рватись не будемо, будемо мовчати, нехай робить, що хоче! Так правильно? — написав Олександр Шумський 

Наші журналісти візьмуть відповідні коментарі та дізнаються, чи справді козятинський басейн «Дельфін» закривають. Подробиці — у наступних публікаціях

Нагадаємо — реконструкцію басейну подали на «Велике будівництво»

Читайте також:

Усе по-справжньому, але без крові: Медики Дмитро і Сергій показували як зупиняти кровотечі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (36)
  • Виталий Жуковский

    Містом керує не мер ,а золото .Голосуйте за гречку
  • Ирина Абрамюк

    Чекаємо чуда! А раптом...
  • Людмила Станкевич-Поварчук

    До хазяйнувалась наша мерша а що дальше хто слідуючий а що вона щось хороше зробила для міста

    Valentina Shaidovska reply Людмила Станкевич-Поварчук

    Людмила Станкевич-Поварчук нічого не зробила і не зробить, бо нею керують зверху, а тут, в місті, вона нічого не варта.
    Попєрєдніки розпочали знищувати район /знищили/, місто сьогоднішня влада завершить. Шкода басейн до якого ходили мої діти, сьогоднішні учні та й дорослі, добралась до лікарні і все ,не залишиться нічого в місті. Немає у нас лідера в місті щоб міг навести порядок і хоча б залишити що є на даний момент, а ці що рвуться до майбутньої влади це ті самі, що вже були, які здали район і почали знищувати місто. А Єрмолаєвій потрібно добровільно піти у відставку бо вона не господар, не сильний керівник.
    Сьогодні не ті часи коли можна було працювати тихенько, гроші капали з районного та місцевого бюджету та ще й держбюджет трішки добавляв.

    Bew Qurnix reply Valentina Shaidovska

    Єрмолаєва працює на юрчишина.от і весь секрет

    Valentina Shaidovska reply Людмила Станкевич-Поварчук

    Людмила Станкевич-Поварчук їй дають команду "фас" ось вона і творить біду у місті. Жаль таке місто було чудове, а тепер занепадає.
  • Frida Anderson

    🇺🇦 Громадяни України та люди, які потребують допомоги подайте заявку на матеріальну підтримку сьогодні разом із ініціативою Uappl.

    Перейдіть до 👉🏼 https://s.uappl.org/263reco2971

    ініціатива Uappl – це платформа пожертвувань, яка допомагає Українцям та біженцям звертатися за матеріальною підтримкою безпосередньо до людей з усіх країн.

    На відміну від багатьох інших організацій, допомога надходять безпосередньо від iнвестора до особи, яка просить допомоги.

    Щоб отримати більше інформації та надіслати заяву, перейдіть до  >> https://s.uappl.org/263reco2971

keyboard_arrow_up