Козятинський кримінал: крадуть телефони та напиваються до реанімації

Козятинський кримінал: крадуть телефони та напиваються до реанімації
  • Що траплялось у Козятині та районі минулого тижня (з 20 по 27 жовтня)?

За інформацією козятинського відділку поліції, минулої середи, 21 жовтня, під вечір від козятинчанина надійшла заява про те, що невідома особа шляхом вільного доступу вчинила крадіжку б/у котла.

Наступного дня у Козятині трапилась ще одна крадіжка. Вранці хулігани пошкодили вхідні двері та прорвалися до житлового будинку. Крали, що попало під руки. А у п’ятницю, 23 жовтня, невідома особа розбила віконне скло і проникла в оселю до одного із мешканців міста. Злодій поцупив два телефони.

Цього ж дня на службу «102» надійшло повідомлення про те, що близько 10 години вечора в Махнівці біля патрульного поста трапилося ДТП. Зіткнулися «Фольксваген» та мотоцикл. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що мотоцикліст «Хонди», рухаючись автодорогою Н02 Біла Церква-Кременець, не вибрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з легковим автомобілем “Фольксваген”. В результаті аварії, мотоцикліста доставили в Козятинську центральну районну лікарню з тяжкими тілесними ушкодженнями, у вигляді закритої травми нижньої третини лівої гомілки.

Відео дня

Після виборів, у понеділок, 26 жовтня, близько 20.00 до поліції повідомили — до Козятинської ЦРЛ працівники екстреної медичної допомоги доставили невідомого неповнолітнього в стані алкогольного сп'яніння. Після прибуття на місце події правоохоронці встановили, що підліток госпіталізований до реанімаційного відділення з діагнозом алкогольна інтоксикація важкого ступеня.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач66

    😂😂😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up