Козятинський кримінал: отрута для гризунів замість цукерок та шахрайський «викуп» доньки за 70 тисяч гривень

Козятинський кримінал: отрута для гризунів замість цукерок та шахрайський «викуп» доньки за 70 тисяч гривень

Кримінальна хроніка Козятинщини минулого тижня (з 8 по 13 вересня)

У середу, 8 вересня працівники поліції провели обшук у квартирі козятинчанина. На підстав  ухвали Козятинського міськрайсуду. І недарма — у господаря помешкання виявили та вилучили пакет, в якому знаходилась подріблена речовина рослинного походження та пристрій для куріння. Цього ж дня до поліції надійшло повідомлення чергової медсестри приймального відділення Козятинської ЦРЛ про те, що каретою екстреної медичної допомоги доставили двох малолітніх осіб. Як виявилось згодом, діти, перебуваючи в будинку за місцем проживання в матері в сумці знайшли отруту для гризунів. Вони скуштували її, сприйнявши за цукерки.

У четвер, 9 вересня поліцейські зафіксували крадіжку  — у жителя села Козятин з подвір’я вкрали велосипед Ардіс – «Либідь» червоного кольору.

У п’ятницю, 10 вересня до поліції надійшло звернення — працівники ПрАТ «Українська технологічна компанія» умисно пошкодили належну заявнику залізничну під’їзну колію довжиною 25,5 м. А  по вулиці Січових Стрільців сталося ДТП.  Водій авто під керуванням жителя села Козятин, рухаючись по вул. Січових стрільців, здійснював поворот ліворуч на територію бувшого Хлібокомбінату всупереч правилам ПДР на проміжку виїзду-в’їзду на прилеглу територію. При цьому не надав перевагу пішоходу. Внаслідок ДТП пішохід доставлений до Козятинської ЦРЛ, загрози життю не має. П’ятничного вечора сталося ще дві бійки — побилися у Козятині та у Самгородку А жительку Перемоги обдурили шахраї, які застосували вже досить відому схему — розповіли жінці, що її доньку затримали працівники поліції. За це потрібно перерахувати гроші. В результаті шахраї збагатилися на 70 тисяч гривень.

Відео дня

У неділю, 12 вересня на стаціонарному посту Махнівка за порушення ПДР зупинили автомобіль під керуванням жителя міста Житомир. Під час складання адмінпротоколу в чоловіка виявили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Але від освідування водій відмовився та запропонував працівнику поліції неправомірну вигоду в сумі 1000 гривень. А у Сокільці та Титусівці затримали тракториста, який здійснив незаконну порубку дерев породи клен в кількості 38 штук. Цього дня у Сошанську вкрали велосипед.

У понеділок, 13 вересня надійшов рапорт поліцейського про те, що перебуваючи поза службою на ринку «Хлібодар» за адресою м. Козятин вул. Грушевського, 27, житель м. Козятин у зв’язку з особистою неприязню внаслідок складання відносно нього адміністративного матеріалу за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) спричинив поліцейському кілька ударів в обличчя та по тулубу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач78

    це дуже вдала нагода нагадати, що мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати

keyboard_arrow_up