Кримінал за тиждень: підкуп поліції, крадіжки та ДТП

Кримінал за тиждень: підкуп поліції, крадіжки та ДТП

Що коїлось в місті та районі минулого тижня (з 11 по 17 листопада)

У середу, 11 листопада, близько 10 ранку до поліції  надійшла заява — в козятинському центральному парку трапилась крадіжка. Невідома особа шляхом вільного доступу поцупила мобільний телефон.

Того ж дня у Козятинському районі на автодорозі Виступовичі – Могилів-Подільський, між селами Перемога і Туча, сталась автопригода, у якій загинув чоловік

Минулого четверга, 12 листопада у Махнівці екіпаж поліції затримав водія автомобіля з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік намагався відкупитися від правоохоронців запропонував, запропонувавши матеріальну вигоду у розмірі 500 грн. Подію зареєстрували в ЄРДР за ст. 369 ч.1.

Відео дня

Того ж дня у Іванківцях, відома господарям особа незаконно проникла до сараю. В денний період влізли до будинку через через незачинене вікно.  Звідти винесли велосипед чорного кольору та електрочайника. Грабіжника знайшли, а викрадене повернули власникам.

А 13 листопада в одного з мешканців села Козятин «присвоїли» металеві каструлі та сітки. А напередодні шляхом підбору ключа до замка вхідних дверей, з будинку вкрали фотоапарат, гроші та вироби з жовтого металу.

Також  в чергову частину надійшов рапорт від працівників козятинської поліції — виявили та вилучили подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору та деформовану пластикову пляшку з нашаруванням речовини коричневого кольору.

У суботу, 14 листопада трапилась крадіжка і в Білопіллі. Вранці в одного з мешканців поцупили автомобільні шини. В цей же ж день з території домоволодіння в селі Марківці скоїли угон припаркованого мопеда. У скоєнні кримінального правопорушення обгрунтовано підозрюється неповнолітній. Мопед вилучили та помістили на арештмайданчик

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up