Козятинський «Моноліт» – володар Кубка Вінницької області! Як проходив фінал?

Козятинський «Моноліт» – володар Кубка Вінницької області! Як проходив фінал?

Футбольний клуб «Моноліт» у фінальному матчі за кубковий трофей у Шаргороді переміг ФК «Факел» з Липовця. Як вдалося нашій команді вирвати перемогу і хто став героєм матчу?

Кубкові зустрічі рідко завершуються з великим рахунком на користь однієї з команд. А в командах рівних за класом нерідко визначають переможця в післяматчевих пенальті. Ця гра рівних суперників не стала винятком. Щоб визначити переможця, не вистачило футболістам двох таймів та додаткового часу. Тож в шаргородському матчі пробивали одинадцяти метрові.

Щодо гри, то з перших хвилин матчу обидві команди більше приділяли увагу обороні власних воріт, розраховуючи на помилку суперника. Першими на 20-й хвилині матчу помилилися в захисті монолітовці і гравці «Факела» відкрили рахунок. Після забитого голу 20 хвилин запеклої боротьби між карними майданчиками та центром поля. Така гра задовольнила «Факел» та проти були козятинські футболісти і під кінець першого тайму вони пішли шукати щастя біля воріт суперника.

Відео дня

За п’ять хвилин до завершення першої сорока п’яти хвилинки передачу Олександра Барчука замкнув Дмитро Балинський. За рахунку 1:1 команди пішли відпочивати.

В другому таймі не зважаючи на те, що обидві команди хотіли забити, лінія захисту фіналістів зводила нанівець майстерність нападників. В такому ключі пройшов весь другий тайм і додатковий час.Тож визначали переможця в серії пенальті.

В футбольній лотереї підфортило стражу воріт «Моноліта» Борису Паскаренку, який став героєм матчу. Він взяв два пенальті від липовчан, ще й сам забив з точки. Після четвертого удару «Факела», якого відбив Борис, монолітовці стали вітати свого голкіпера

На стадіоні вирувала бойова атмосфера, адже велика кількість уболівальників з обох сторін підігрівати гру.

В церемонії нагородження слова подяки футбольному колективу прозвучали від міського голови Козятина Тетяни Єрмолаєвої та господарів змагань шаргородчан. 

– Вітаю команду переможців і бажаю їм здобуття у подальшому ще більших спортивних трофеїв. Команді ФК «Факел» Липовець бажаю не зупинятися і здобувати нові спортивні нагороди в цьому та наступному сезоні. Дякую усім вболівальникам та гостям нашого міста, адже для нас було за честь приймати фінал Кубку Вінницької області з футболу.

Козятинська футбольна делегація повернулася з Шаргорода в Козятин о 23-й. Саме фани клубу поділилися відео матчу і з розгорнутим плакатом сфотографувалися на площі.

Читайте також:
Козятинські «Леви» перемогли
Бутси на цвях вішати рано - створили команду «Моноліт» для футболістів-ветеранів
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Геннадий Ткачук

    Дякуємо ,прізвище воротаря Паскаренко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up