Козятинський “Моноліт” програв суддям

Козятинський “Моноліт” програв суддям

Минулої суботи футболісти козятинського клубу були гостями. Вони зустрічалися з минулорічним чемпіоном, командою “ЄМС Поділля” Вінниця.


 

Це була гра четвертого туру вищої ліги обласної першості. Гра завершилась з рахунком 1:0. Перемогли судді. Те, що арбітри часто помиляються, знають всі любителі футболу. Та одна справа, коли рефері помиляється, а інша, коли він робить помилки навмисно. Не раз стаєш свідком, як бригада арбітрів трактує футбольні правила. Іноді складається враження, що свисток чи прапорець взяли люди далекі від футболу. Та з часом виявляється, що у вінницьких арбітрів кваліфікації достатньо. У них тільки стиль суддівства якийсь вибірковий.

У одному епізоді гравець вінницької команди вискочив на футболіста “Моноліта”, майже верхи їдучи, а арбітр дає свисток в бік постраждалого.

Відео дня

Епізод другий. Проти гравця “Моноліта” порушили правила, зіграли не в м’яч, а в ногу. Козятинський спортсмен упав, скорчившись від болю. Одна команда чекає на зупинку в грі, а інша атакує і згадує про чесний футбол тільки тоді, коли це стосується її. У такій ситуації і був забитий той єдиний гол, який можна записати на рахунок судді.

Коли гравець лежить на полі, арбітр зобов’язаний зупинити гру. Коли суддя такий епізод прогледів, таким правом можуть скористатися самі футболісти, якщо вони поважають свого суперника і грають у чесний футбол. У цьому епізоді гра, на жаль, не була зупинена. Тож за чесний футбол говорити не доводиться.

Команда нашого міста повернулася з Вінниці без набраних очок. Та за гру, яку  продемонстрували гравці “Моноліта”, можна занести команді в актив. Адже вони грали 11 проти 14 гравців суперника, включаючи бригаду суддів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up