Козятинський «Моноліт» зробив перший крок до півфіналу володаря кубка

Козятинський «Моноліт» зробив перший крок до півфіналу володаря кубка
В купкових зустрічах легких перемог не буває
  • В Союзні часи був гумористичний журнал «Крокодил». І була у ньому рубрика навмисно не придумаєш. До футболу той щотижневик ніякого відношення немає, але як додумались футбольні функціонери, щоб в останніх числах квітня дозволити командам розпочати тренувальний процес.
  • Через тиждень провести ігри на кубок, а за 2 дні до кубкової зустрічі втулити «Моноліту» не зіграний матч першого кола з «Томашполем»

 

На щастя «Моноліт» витримав цей екзамен і в грі з Орлівкою виглядав бойовим колективом хоч хлопцям яким не кожному є тридцять після кубкової зустрічі ледве переступали ногами. Хто виклався за гру на всі сто, кому по ногах добряче надавали.

Щодо самої гри то козятинські футболісти на кубкову зустріч вийшли в білій формі. Як сказали самі гравці: «Ми футболки на фарт не міняли. Сонце вже добре припікає, а до білого кольору не так сонячні промені пристають»

Початок матчу проходив без розвідки. Козятинські футболісти більшість своїх атак розгортали флангами. Гравці «Орлівки» з Орлівки частіше пробивалися до воріт господарів через центральну зону. Обидва колективи не мали переваги над суперником в контролі м’яча. В такому ключі команди грали з півгодини. В останній третині першого тайму стала вимальовуватись не значна ігрова перевага господарів. А за 7 хвилин до завершення першої половини зустрічі білосніжним вдалося втілили свою перевагу в забитий м’яч. Гол на свій рахунок записав Микита Ігуменов. При рахунку 1:0 команди пішли на перерву.

Відео дня

Початок другого тайму трохи нагадував початок зустрічі. Рівна боротьба на всіх ділянках поля. Маючи перевагу в зрості гості виглядали кращими в верхових єдиноборствах. Коли шкіряну кульку футболісти опускали на землю ефектніше виглядали спортсмени «Моноліта». Білі навіть другий м’яч у ворота «Орлівки» забили, але лінійний арбітр угледів в тому епізоді положення поза грою і взяття воріт головний арбітр скасував. 

Зусиллями Дмитра Красносельського козятинчанам таки вдалося змінити рахунок на 2:0. Правда в майже захлинувшій атаці після відкидки на набігаючого гравця гостям вдалося скоротити рахунок в матчі. Голкіпер монолітовців в цьому епізоді був закритий своїми і чужими футболістами. Зреагувати на незамислуватий постріл орлівця воротар козятинчан не зміг.

 Цей гол хоч засмутив підопічних Павла Луцюка та вони продовжували шукати щастя біля воріт суперника. Були в монолітовців виходи чотирьох нападників на двох захисників, вибігали троє на двох, та один атакуючий виходив на воротаря гостей. Така націленість на ворота дала свої плоди. Денис Хруль знов зробив перевагу господарів в два м’ячі.

Могли козятинчани забити в четверте та не скористалися такою можливістю. Тож в підсумку 3:1. Чи вистачить хлопцям з берега Гуйви запасу міцності в два м’ячі ми дізнаємось після гри у відповідь яка відбудеться в Орліці. Перший крок до півфіналу кубка зроблено. Щоб зробити другий в Орлівці не можна програти 0:2, 1:3 додатковий час чи з різницею в три і більше м’ячів. Усі інші варіанти на користь наших земляків.

Нагадаємо: 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up