Козятинській порноактрисі за використання сина у зйомках дали умовний термін

Козятинській порноактрисі за використання сина у зйомках дали умовний термін

Козятинський міськрайсуд покарав молоду матір, яка не тільки сама знімалася у порно, а й використовувала у зйомках свого 4-річного сина, умовним терміном. Якщо протягом 3 років вона не порушить закону, то перегоне цю «сторінку» свого життя. Подібні покарання для Вінниччини є стандартними. (пишуть у «Na Парижі»)

Як повідомляють у «Na Парижі», затримали 26-річну жінку у березні 2019-го. Під час слідства вона визнала вину, уклала угоду з прокурорами, тому розраховувала на умовний термін. Вирок був винесений судом в серпні 2019 року. Протягом місяця в суді чекали апеляції, але така не надійшла, тому судовий вердикт вважається чинним.

Нагадаємо, що у березні в Департаменті комунікації Національної поліції повідомляли про те, що у мережі виявили «полуничне» відео молодої жінки і дитини. Правоохоронці з’ясували, що 26-річна мешканка Вінницької області була порноактрисою. Розуміючи, що на дитячому порно зможе заробити більше, вона вирішила використовувати для створення сюжетів власного сина. На той момент хлопчикові було всього два роки.

Відео дня

Під час слідства нібито виявлено, що протягом останніх років жінка створювала відео порнографічного характеру з сином і продавала його на спеціалізованих закритих форумах. Вартість одного такого ролика становила від 1,5 до 3 тисяч гривень. За словами жінки, таких фото і відео вона продала близько 20-30.

Працівники кіберполіції провели обшук в квартирі, де проживала зловмисниця разом з сином. На її комп'ютері правоохоронці виявили велику кількість фото- і відеоматеріалів порнографічного характеру з її участю. Серед них - файли з малолітнім хлопчиком.

Жінку визнано винною у виготовленні дитячої порнографії (ч.4 ст. 301 КК України). Також жителька Козятина має сплатити судове експертизу у справі. Процесуальні витрати склали 14,4 тис. грн.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анжела Муржо

    Дякую вам за Амулет Амулет дійсно мене оберігає від усяких перешкод
  • Анжела Муржо

    Дякую вам за Амулет який мене оберігає  Ноя хочу сказати що мене щось зупиняє

    Мати грошову удачу умене виникають проблеми на роботі неможу забезпечити себе неможу заплатити своє проживаня неможу погасити кридіт япрошу вас поможіть мені мати удачу

keyboard_arrow_up