Козятинську молодь під “Смаженго кабанчика” довелося вгамовувати

Козятинську молодь під “Смаженго кабанчика” довелося вгамовувати

Петардів і салютів було забагато

Українці це така нація, що, віддаючи за комуналку майже всю пенсію чи зарплату, на Новий рік та Різдво обов’язково відкладуть заначку. Як потім виживають, тільки їм відомо. А ті, хто по якійсь причині не святкував дома чи в колі друзів, святкували на площі. Почалося святкове дійство за годину до Нового року. Святкову програму розпочав автор і композитор української пісні вокаліст Ігор Юрковський. Приємні пісні в його виконанні, чудовий голос артиста. А співак отримав аплодисменти на свою адресу від присутніх.

Відео дня

По закінченні виступу артиста на сцену вийшов ведучий святкової програми і запросив піднятися до нього одного з козятинців Андрія. Піднявся хлопець з великим букетом троянд і на сцені освідчився в коханні своїй дівчині. Його кохана піднялася на сцену до Андрія. Закоханий  подарував їй букет квітів і, ставши на коліно, запитав її чи вийде вона за нього заміж. Вона крізь сльози радості відповіла “так”. Щасливі молодята з обручками на пальцях покинули сцену. А продовжив веселити святкуючих гурт “Степ”. Той самий, який був заснований в 1995 році і за якого з 2000  року нічого не було відомо пересічним українцям. Та й в 90- тих був учасниками хіт- парадів “12+2” і “Територія А”, але не втримався на музичному олімпі. Після виходу їхнього альбому “Смажений кабанчик” вони скочили на вершину слави, а потім  втратили популярність... Зараз в репертуарі артистів пісні трьох їхніх власних альбомів. “Дівчина Африка”, “Ти не пожалкуєш”, кліп “Смажений кабанчик”, “Країна Україна” Під час виступу в Козятині гурт “Степ” був підтримані молоддю, яка танцювала біля сцени, а більшість людей навіть тридцятирічного віку відійшли на край площі. Там вони окремими групами продовжили святкувати рік Свині на лавках. Артисти з майонезом, куркою та смаженим кабанчиком завершили свій виступ. Розпочалася святкова дискотека.

Підігріта святковим настроєм молодь стала палити близько сцени петарди та запускати  феєрверки. Новорічні атрибути за напрямком вітру полетіли в бік сцени. Ведучий програми звернувся за допомогою до міського голови Олександра Пузиря. Міський начальник через мікрофон відсунув від сцени гарячі святкуючі голови козятинців за додаткову годину продовження дискотеки.

Р.S.От і прийшов до нас рік Свині. Останній рік 12-ти річного циклу східного календаря. Якщо рік свинки до нас приходить кожні 12 років то рік жовтої земної Свині приходить до нас кожні 60 років. Жовтий, земний кабанчик це домашня тварина стихії Земля. А це означає, що свинка полюбляє шукати жолуді в землі недалеко від свого лігва. Тому щоб там хто не читав в соцмережах, пам’ятайте, що цей рік є роком сімейного затишку. Для тих хто не одружений це вдалий рік для шлюбів. За винятком одружень в піст.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up