Козятинську нафтобазу сьогодні брали штурмом

Козятинську нафтобазу сьогодні брали штурмом

Поліцейські вимушені були вдягти бронежилети і взяти автомати

Причиною прибуття козятинських поліцейських на територію нафтобази став дзвінок  мешканки міста з повідомленням про постріли в районі цього об'єкту.

фото бази з архіву

По прибуттю наші правоохорнці були вимушені брати штурмом огорожу, оскільки охорона відмовилась пропустити стражів порядку на територію.

Відео дня

На об'єкті були виявлені більше 60 чоловіків у чорній формі без розпізнавальних знаків без зброї.

Що саме відбулося, пояснює "офіційна позиція щодо спроби рейдерського захоплення автозаправних комплексів під ТМ «БРСМ-Нафта» 21-22 березня 2018 року", опублікована на сторінці Фейсбук БРСМ-Нафта. Нагадаю, що нафтобаза в Козятині також відноситься до цієї мережі (БРСМ-Нафта – ТМ однієї з перших в пострадянській Україні мереж автозаправних комплексів, яку було створено у 1й рік незалежності).

ТОВ «Євро Пауер» заявляє, що у ніч з 21 на 22 березня 2018 року відбулась спроба силового рейдерського захоплення 47 автозаправних комплексів під торговою маркою «БРСМ-Нафта» співробітниками охоронної фірми «Гранд» за наказом громадянина Ізраїлю Едуарда Ставицького. Рівно о 22:30 особи в одязі без розпізнавальних знаків з використанням фізичної сили зайняли територію та приміщення зазначених вище об’єктів, заблокувавши їх господарську діяльність. Жодна з цих осіб на вимогу юристів ТОВ «Євро Пауер» та поліцейських, що прибули за викликом персоналу автозаправних станцій, не представила документів про підстави їх присутності на об’єктах. Також, вони не мали при собі ліцензії на охоронну діяльність фірми, яку вони представляють, та службових посвідчень, що засвідчують їх особи. За таким умов згідно ст. 206 Кримінального кодексу такі дії є злочинними та кваліфікуються як перешкоджання законній господарській діяльності.

Юристи ТОВ «Євро Пауер» надали присутнім представниками правоохоронних органів договір суборенди №08/09/17-42С від 08.09.2017 року, що підтверджує чинне право ТОВ «Євро Пауер» на користування даними об’єктами до 01.09.2019. Всі умови даного договору справно виконуються ТОВ «Євро Пауер», відсутні будь-які документи (листи, повідомлення, претензії) від власника або орендодавця про розривання даного договору чи про те, що ТОВ «Євро Пауер» повинно примусово звільнити об’єкти. Передбачені договором законні підстави його розірвання також відсутні.

У зв’язку з цим, ТОВ «Євро Пауер» розцінює описані вище події як рейдерське захоплення. Відповідні заяви подані до правоохоронних органів.

Фна фото: територія козятинської нафтобази станом на 12.00 23 березня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Влад Лісовий

    (БРСМ-Нафта – ТМ Згоріла в Київі де загинув хлопець з Козятина

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Podii/kozyatinsku-naftobazu-sogodni-brali-shturmom-10681098.html

  • Василь Макуха

    Дев'яності відпочивають

    Влад Лісовий reply Василь Макуха

    На нафтобазі БРСМ під Васильковом сталася нова пожежа

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    На нафтобазі БРСМ під Васильковом сталася нова пожежа Нагадаємо, що 8 червня 2015 року виникла пожежа на нафтобазі БРСМ-нафта біля села Крячки Васильківського району. Спочатку загорівся резервуар з паливом об'ємом 800 куб. м (ємністю 650 тонн). Внаслідок події загинули п'ятеро осіб, близько 20 постраждали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up